Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Prawdopodobnie to samo co świeca wzrostowa i świeca spadkowa.kosinho pisze:Co oznacza termin świeca popytowa i świeca podażowa?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Nie. Może to zrobić tylko broker i niektórzy tak robią co jakiś czas jednak główne dane (zarobek/strata w danym okresie) i tak tam widnieje. Możesz conajwyżej wybrać wyświetlanie historii w wybranym okresie czasu.temek pisze:Czy istnieje możliwość usunięcia (wyczyszczenia) historii rachunku z MT4 ?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam Was Serdecznie!
Mam 3 pytania na które nie znalazłem odpowiedzi, od razu mówię, że może coś przeoczyłem, ale... jestem początkujący na MT4 i nie wiem jak na razie dwóch rzeczy:
1) Gdzie na MT4 mam mazak/ marker aby coś narysować, zatoczyć w pętlę itp?
2) Gdzie na MT4 jest narzędzie linia, ale linia nie na długość całego wykresu tylko odcinka długości jakiej chce.
3) Ostatnie, jak zmienić kolor narzędzia poziomy Fibonacciego, bo mam na takim jaskrawym żółtym i nic nie widzę
.
Z góry dziękuję za pomoc.
Mam 3 pytania na które nie znalazłem odpowiedzi, od razu mówię, że może coś przeoczyłem, ale... jestem początkujący na MT4 i nie wiem jak na razie dwóch rzeczy:
1) Gdzie na MT4 mam mazak/ marker aby coś narysować, zatoczyć w pętlę itp?
2) Gdzie na MT4 jest narzędzie linia, ale linia nie na długość całego wykresu tylko odcinka długości jakiej chce.
3) Ostatnie, jak zmienić kolor narzędzia poziomy Fibonacciego, bo mam na takim jaskrawym żółtym i nic nie widzę

Z góry dziękuję za pomoc.
Nie ma czegoś takiego. Możesz posługiwać się kształtami i znakami, które są w standardzie (u góry menu Wstaw).Erykos pisze:1) Gdzie na MT4 mam mazak/ marker aby coś narysować, zatoczyć w pętlę itp?
Linia trenduErykos pisze:2) Gdzie na MT4 jest narzędzie linia, ale linia nie na długość całego wykresu tylko odcinka długości jakiej chce.

Dwa razy klikasz na zniesieniaErykos pisze:3) Ostatnie, jak zmienić kolor narzędzia poziomy Fibonacciego, bo mam na takim jaskrawym żółtym i nic nie widzę

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
To trochę jakbyś pytał się na studiach lekarskich czy musisz umieć nazwy wszystkich kości czy tylko tych najważniejszych... Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Jeśli chcesz wykorzystywać świece to warto choćby wiedzieć o istnieniu takich formacji lub podejść do tego antyakademicko i na chłopski rozum - siadasz przed komputerem z wykresem i analizujesz rynek.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu