BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
adapi
Gaduła
Gaduła

Re: Do Moderatora -Proszę o przeniesienie tego postu w miejs

Nieprzeczytany post autor: adapi »

Kovis pisze: Jesteśmy Partnerem (White Label - biała etykieta) firmy BMFN, która dostarcza nam jako pierwszej firmie w Polsce najlepsze oprogramowanie do handlu - platformę Currenex.
Dziwne...
Kiedyś myślałem, że "najlepsze oprogramowanie do handlu" to platforma TMS Direct, bo tak twierdzili na szkoleniach specjaliści TMS Brokers. Później poszedłem na szkolenie EFIX Polska i usłyszałem, że "najlepsze oprogramowanie do handlu" to DealBook 360. Wreszcie trafiłem na to forum i okazało się, że "najlepsze oprogramowanie do handlu" to MT4 (większość tak uważa).
A może Currenex rzeczywiście jest najlepszą platformą? Proszę, niech mnie ktoś przekona!

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

ramaso pisze:Kovis podsumowałeś ofertę - dzięki, ale na stronie nadal demo MT4. :/
Witam, demo powinno być w poniedziałek/wtorek wrzucone na stronę. To był ostatni punkt naszej oferty do dokończenia. Nie było aż tak potrzebne, najważniejszy był real.

Dodano po 6 minutach:
euro12 pisze:Widze ze bylo pelno gadania a wyszlo jak zwykle....
To czemu mam u was zakladacc rachunek a nie w firmie BMFN?
Umowa jest z wami czy z firma BMFN ?
I kim jest do chole..... BMFN?
I co nie ma rachonkow PLN?
Euro12, niewiem co znaczy wyszło jak zwykle - nikt w PL nie oferuje ECNa + platforma międzybankowa Currenex.
Umowa jest z BMFN ze względu na gwarancje bankowe i bezpieczeństwo środków Klienta, nie ma tutaj nic nadzwyczajnego, każdy broker korzysta z kogoś - Alior -GFT, IDM - Saxo, itd.
Platforma jest BlackHorse Forex - Currenex.
Rachunków w PLN jeszcze nie ma, pracujemy nad tym - pod koniec listopada powinny być dostępne.

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

Dzięki bardzo za informacje w sprawie rachunków w PLN.

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Re: Do Moderatora -Proszę o przeniesienie tego postu w miejs

adapi pisze:
Kovis pisze: Jesteśmy Partnerem (White Label - biała etykieta) firmy BMFN, która dostarcza nam jako pierwszej firmie w Polsce najlepsze oprogramowanie do handlu - platformę Currenex.
Dziwne...
Kiedyś myślałem, że "najlepsze oprogramowanie do handlu" to platforma TMS Direct, bo tak twierdzili na szkoleniach specjaliści TMS Brokers. Później poszedłem na szkolenie EFIX Polska i usłyszałem, że "najlepsze oprogramowanie do handlu" to DealBook 360. Wreszcie trafiłem na to forum i okazało się, że "najlepsze oprogramowanie do handlu" to MT4 (większość tak uważa).
A może Currenex rzeczywiście jest najlepszą platformą? Proszę, niech mnie ktoś przekona!
Serdecznie zapraszam do naszego biura (najlepiej z laptopem) w celu porównania ( z własną obecną platformą) na żywo : kwotowań, poślizgów, bieżących spreadów i szybkość egzekucji zleceń.

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Czy będziecie organizować jakieś spotkanie w Warszawie może?

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Rafi13 pisze:Czy będziecie organizować jakieś spotkanie w Warszawie może?
Tak planujemy w przyszłą sobotę zorganizować pierwsze szkolenie /prezentacje w Warszawie.
W poniedziałek zamieścimy do 14wszystkie informacje na temat miejsca i godziny prezentacji.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2011, 21:45 przez Kovis, łącznie zmieniany 1 raz.

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Rozumiem, że jakieś info pojawi siena Waszej stronie? Chyba, że juz wiadomo o jakiś szczegółach? Godziny, miejsce, itp :D

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

MajorGC pisze:Czy bedzie mozliwosc otwarcia rachunku w GBP?

Czy nadal nie ma mozliwosci hedgowania?

i ponawiam pytanie mryko czy dostepny jest inny lewar niz 1:200. Mam na mysli nizszy tj. 1:100.

Dzieki i pozdrawiam.
hedgowania na razie nie planujemy.
Dla większych rachunków lewar spada 1:100, 1:50.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2011, 23:21 przez Kovis, łącznie zmieniany 1 raz.

Kris1109
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kris1109 »

Kovis pisze:Umowa jest z BMFN ze względu na gwarancje bankowe i bezpieczeństwo środków Klienta, nie ma tutaj nic nadzwyczajnego, każdy broker korzysta z kogoś - Alior -GFT, IDM - Saxo, itd.
A co z MIG Bankiem? Na początku tematu była wzmianka o nim.

Pozdrawiam
Krzysztof
"Per Aspera Ad Astra"

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Kris1109 nieaktualne. Zerknij na stronę 22.

ODPOWIEDZ