a jednak można...
i jeszcze coś.. nie rozumiem, bo nie rozumiem ludzi...(człowieka ) co 100 razy sie pyta czy broker udostępni robota... jakbym miał robota co przynosi mi zyski to... po co takie coś w ogóle pisać? ten udostępnia ten nie i co dryga strona co czytam to ten sam... jak masz robota co robi Ci kasę to po co zmieniać? zwiększ lot albo konto zasili jak nie wyrabia bo nie wiem po co sto razy pisać to samo...robot... robot napisany przez człowieka i co? jeśli daje zyski to po co się wykłucać czy dany broker udostępni jakieś roboty nie sam masz głowę jak każdy... a to czy chcesz się uczyć to Twoja sprawa....możesz znać C++ i te inne i zrobić coś co da CI kase nie mówię, że nie ale sto tys pytań kiedy udostępnią ???? po co?? pytam sie po co???bo n ie rozumiem... jak ten robot zarabia gdzieś?? to po po zmieniać przecież to to samo... prawda?
nobla za swój wkład na tym forum ....każdy lubi się pośmiać, ja też.... ale jek napiszesz normalnie, to albo Cię wyśmieja.,,...."albo pojadą tak,że nie ptaj... mimo to są osoby co chciały by ni pomóc... z samego forum wnioskuję... i dla nich NAJWIĘKSZY SZACUNEK...pozdrawiam...rum pisze:przyszedł czas ,,olśnienia" , `po jednym poście...którego na razie nie zdradzę...
Może chodzi o post Niemiaszka ???
Ja mam dwa posty Niemiaszka które były dla mnie punktem zwrotnym i zatytułowałem je:
"To szkoła życia - od zera do milionera i znowu do zera" oraz "Zasady tradera".
Jeżeli Niemiaszek wyrazi zgodę to mogę je tu na forum wleić. Są bardzo cenne.
Przy okazji pozdrowienia dla Niemiaszka n
Powrót do góry
6 zmysł, że wiedziałeś bardzo dużo w tym prawdy... chłopak powinien dostać
Dodano po 20 minutach:
coś jest nie tak... wkleja mi na chybił trafił co cytuję a co piszę...a teraz to w ogóle ładu i składu to nie ma

Dodano po 4 minutach:
normalnie nie wiem o co chodzi,ale wkleja mi urywki tego co pisałem pomiędzy cos i to ni ładu i dupy się trzyma .... nie mija wina...połowę co napisałem tu nie ma...amba fatima? było i ni ma?
Może spróbuj bez cytowania ?robert-fx pisze:to ty nie zadzwonisz do mnie i nie obrażaj Mojej dziewczyny...Jestem pierwszy co w ankiecie dał tobie "tak" nie zawiedz mnie n
Dodano po 4 minutach:
piszę normalnie a na forum widzę jakieś bzdury z tego co piszę... ani ładu ani składu...wyrazów brak... częsci moich zdań....

MajorGC pisze: dupy to kiepska inwestycja. Zwykle bezzwrotna. Trzeba sobie szukac kobiete, ktora ma wartosc.

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.