a powiedzcie mi gdzie się podział użytkownik marcin.ino czy jakoś tak, który na demo kosił tysiące procent i odgrażał się że to samo zrobi w realu.
Chyba jednak mu nie wyszło, bo słuch o nim zaginął.
Tak samo był narwany jak autor wątku ale niestety przekonał się że real to nie demo
a jednak można...
Skąd wiesz że się o tym przekonał skoro zniknął? Tak właśnie rodzą się mity z małych niedopowiedzeń, kłamstewek itd.
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Może zostanie przebudowany na Journal więc jeszcze może zmienić miejsceRAY of Sunshine pisze:Nie wierzę w to co widzę - ten wątek przeniesiony do ogólnych?

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
to zaden problem, fed dodrukuje dla robertaskco pisze:Hm... problem jest taki że po kilku miesiącach tak skutecznej gry na real ilość zarobionych dolarów przekroczy ilość atomów w widzialnym wszechświecie.

Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,
Re: a jednak można...
Witam mamy inną datę, od kiedy ostatnio tu pisałem... kolego- ,,ka7'' fed dla mnie nie drukuje, ale żyję sobie bardzo spokojnie jakby coś
odnośnie całego wątku dziękuję bardzo wszystkim za rzeczowe odpowiedzi i wnoszące do czegokolwiek że tak powiem i żartującym również za chwilę rozrywki 
-- Dodano: sob 20-02-2016, 20:01 --
Wybaczcie... zapomniałem jednej rzeczy... osobiście mając plan i zarabianie kasy, nie miał bym czasu, chęci i sił na pisanie niektórych rzeczy co w tym wątku powstały...to tak tylko na marginesie... pozdrawiam ale to jak kto co woli...

-- Dodano: sob 20-02-2016, 20:01 --
Wybaczcie... zapomniałem jednej rzeczy... osobiście mając plan i zarabianie kasy, nie miał bym czasu, chęci i sił na pisanie niektórych rzeczy co w tym wątku powstały...to tak tylko na marginesie... pozdrawiam ale to jak kto co woli...