chyba sam przekombinowałeś, lepiej nie móc wypłacić niż stracić, a jednak widmo straty istnieje....Ink. pisze:Przekombinowane, lepiej wrzucić tysiaka na konto real i oddać dla grubasów albo dla mnie
sam tak od razu wszedłeś na real

po 2 dniach na demo i zrozumieniu jak działa mt4BOCZEK pisze:chyba sam przekombinowałeś, lepiej nie móc wypłacić niż stracić, a jednak widmo straty istnieje....Ink. pisze:Przekombinowane, lepiej wrzucić tysiaka na konto real i oddać dla grubasów albo dla mnie
sam tak od razu wszedłeś na real
Tą opcje co zaproponowałeś jest też dobra bo angażujesz w gre emocje związaną z utratą kasy a pewinie że lepiej oddać komuś kogo znacz a nie brokerowi, a jeśli chodzi o nawyki to nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi, każdy ma inne a widać to po przejściu na realBOCZEK pisze:tzn. jakich? może się ich uczę/popełniam ja a o nich nie wiem.Ink. pisze:.... natomiast zbyt długa gra na demo uczy bardzo złych nawyków
ja lubię poznać przeciwnika, i potrenować przed walką....
ile charakterów tyle .... sam wiesz..... opcji ....
Znam te techniki przyjacielu, o ile dobrze pamiętam z NLPBOCZEK pisze:to po co piszesz o złych nawykach skoro nie możesz wymienić nawet dwóch.... wymień 5
Ok rozumiem ale nawet katastrofalnego nie stosujesz?robert-fx pisze:rzadko kiedy, może to mój błąd...ale staram się nie zostawiać otwartych pozycji jak mnie ma mnie przy kompie.grafmax pisze:robert-fx a czy stosujesz SL? I jak dużym lotem grasz?