a jednak można...

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.

Czy robert-fx da rade?

Tak
37
29%
Nie
49
38%
Nie interesuje mnie to
43
33%

Liczba głosów: 129

śruba
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: śruba »

Ja tam nie wiem, ale jesteś teraz panem świata :lol:

Weź kredyt w banku największy jaki możesz, zastaw dom, po prostu wrzuć na giełde wszystko co masz. Po czym zrob takie dwie-trzy dniówki w miesiącu to zwiększysz swój dorobek życiowy o dwa-trzy razy. Naprawdę Ci zazdroszczę, a jako że dałem Ci dobrą radę możesz mi jakiś tam procent odpalić.

Tak serio, to wpłać jakąś minimalną kasę 100-200 złotych i załóż dziennik, okay?

Pozdrawiam Śruba 8)

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Analityk pisze: 6 zmysł
Obrazek

Miszę zacząć pić bo u mnie wtedy to działa :shock: :doh:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Analityk
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Analityk »

Little Scalper pisze: ciekawe czy ludzie pijani/naćpani mają lepsze wyczucie na rynku. Może przeprowadzimy testy ?
ja juz to sprawdziłem... :P przychodza nowe pomysły i inne spojrzenie :D
Jesteś tak dobry jak twoje analizy..:P

Awatar użytkownika
CoVal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CoVal »

dlaczego zniechecacie kolege ?

chyba czas spojzec prawdzie w oczy, wziac byka za roki, kopnac niedzwiedzia w jaja i ... otworzyc real !!!

zaryzykuj na poczatku jakas kwote do ktorej z gory podejdz jak do "wydanej na nauke" a nie jak do inwestycji ktora musi sie zwroci i juz.

szybciej zaczniesz - to mniej bedzie bolalo - wiec do roboty !!!

Jesli bedzie ci szlo tak jak na demo, czyli co tydzien (pare dni) podwajasz swoje depo, to zaczynajac z 1000 pln to po 10 tygodniach masz juz pierwszy milion.... a po 20 masz miliard.... czy nie warto sprobowac ?

WIEC DO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Analityk
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Analityk »

zainwestuj 1 dolara po 20 dniach robiac 100% masz milion w twoim przypadku zadne ryzyko :)
Jesteś tak dobry jak twoje analizy..:P

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Czy Istnieje Szósty Zmysł :?:
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=YqzJTXdz4NQ
Droga do sukcesu :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
Dawiis
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dawiis »

A może kolega ma dostęp do czegoś czego my nie mamy ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Dyskutujecie, gdybacie irp a prawda jest taka że on sobie po prostu gra na kodach w te gre :p

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

robert-fx ty zrób tak,

zgraj sobie demo do 1.000
daj komuś tysiaka na przechowanie na okres miesiąca....
....przyjdz do tej osoby po miesiącu i jeśli na tym samym koncie wyszłeś na plus niech ta osoba odda tobie tego tysiąca, a jak przegrałeś to zostawiasz tej osobie tyle kasy ile przegrałeś....

sam stosuje ten myk zanim wejdę na real i powiem tobie ze już jest inaczej.... już mi nie wychodzą myki po 900% + w miesiąc.....

poza tym grając na demie na którym masz 10.000 jeśli stracisz 3-4 klocki to łatwiej jest sie obudować aniżeli jesli z tysiaka przegrasz 400zł i zostanie tobie 600.

sprawdź to.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Przekombinowane, lepiej wrzucić tysiaka na konto real i oddać dla grubasów albo dla mnie :)

ODPOWIEDZ