a jednak można...
a jednak można...
Witam wszystkich na forum po raz pierwszy, choć jestem tu nie od dziś...jeśli pamięć mnie nie myli to z początkiem tego roku zacząłem czytać to forum w sumie przez przypadek...nie ważne....Jako ,,NOWY" mam pytanie do starszych wyjadaczy że tak powiem....proszę o szczere odpowiedzi... czy to dużo , czy mało jeśli w ciągu kilku dni robię 100% depo? i nie chodzi że raz się udało...parę miesięcy walki, zadowolenia,
wielkiej pokory, różnie było...przyszedł czas, że patrzę na wykres i wiem....co się stanie....6 zmysł czy co? przyszedł czas ,,olśnienia" , `po jednym poście...którego na razie nie zdradzę, że zaczęło to się wszystko składać w jedność=zysk że można ... NIE GŁUPI TEN CO NIE WIE LECZ, TEN CO NIE CHCE SIĘ NAUCZYĆ...Podpowiedzcie... 10 miesięcy jestem... uczę się nadal... od 4 miesięcy robię depo w ciągu kilku dni... CZY CZAS NA REAL? ja myślę, że tak, wiem, że tak... a WY? wiem, że real to inaczej ale nie patrzę na kasę tylko prawie goły wykres... tam prawie wszystko przecież jest.... bardzo mile widziane komentarze....
wielkiej pokory, różnie było...przyszedł czas, że patrzę na wykres i wiem....co się stanie....6 zmysł czy co? przyszedł czas ,,olśnienia" , `po jednym poście...którego na razie nie zdradzę, że zaczęło to się wszystko składać w jedność=zysk że można ... NIE GŁUPI TEN CO NIE WIE LECZ, TEN CO NIE CHCE SIĘ NAUCZYĆ...Podpowiedzcie... 10 miesięcy jestem... uczę się nadal... od 4 miesięcy robię depo w ciągu kilku dni... CZY CZAS NA REAL? ja myślę, że tak, wiem, że tak... a WY? wiem, że real to inaczej ale nie patrzę na kasę tylko prawie goły wykres... tam prawie wszystko przecież jest.... bardzo mile widziane komentarze....
przeciez Ty znasz na to odpowiedzrobert-fx pisze:czy to dużo , czy mało jeśli w ciągu kilku dni robię 100% depo?

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Moja kolezanka ktora nie ma pojecia o FX nic, ma platforme bo zainstalowalem na jej komputerze, od czasu do czasu wlaczy sobie wykres i raz sobie kupi, raz sobie sprzeda i ciagle jest na plusie. I to zajebistym. Ma jeden problem, nie moze wyplacic.
robert-fx czas przejsc na ciemna strone FX i wplacic pieniadze do brokera. Napewno jestes super fajny trader i dasz rade. Wkoncu wiesz wszystko.
robert-fx czas przejsc na ciemna strone FX i wplacic pieniadze do brokera. Napewno jestes super fajny trader i dasz rade. Wkoncu wiesz wszystko.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
moj ojciec mial to samoMajorGC pisze:Moja kolezanka ktora nie ma pojecia o FX nic, ma platforme bo zainstalowalem na jej komputerze, od czasu do czasu wlaczy sobie wykres i raz sobie kupi, raz sobie sprzeda i ciagle jest na plusie. I to zajebistym. Ma jeden problem, nie moze wyplacic.

potem szybko zalozyl konto w realu, zrobil pare traknsakcji na ropie(spodobala mu sie) i szybko wyczyscil depo he he
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Na demo próbowałem swych sił od początku tego roku, po miesiącu zrobiłem z 3000 USD aż ok 19K USD jak pamiętam. Następne 2 miesiące podobnie wyglądały ale jak przyszła pora na Real to wszystko diametralnie się zmieniło. Zanim wypłaciłem pierwsze 250 USD (taki miałem wkład początkowy gdzie chodziło mi o szybkie zrobienie 100%) zaliczyłem 2xMC w pierwszym miesiącu a przecież grałem tak jak na demo, tymi samymi zasadami a winą była pazerność która pozostała po graniu na sucho. Real nauczy Ciebie pokory i pokaże Ci Twoje najgorsze wady ale pocieszeniem może być to, że jednak da się na tym zarobić
Ja już nie chodzę do pracy
Zakłaj prawdziwe konto i pisz jaki procent po miesiącu u Ciebie zawita na koncie

Zakłaj prawdziwe konto i pisz jaki procent po miesiącu u Ciebie zawita na koncie

Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati
http://www.forexfactory.com/maserati
na samym początku napisałem, że początki były różne...a podekscytowałem się tym wszystkim dużo szybciej. niż zacząłem czytać to forum nie wiedziałem wtedy co robię na koncie demo bo sobie założyłem i ot tak z 100 000 po dwóch dniach wchodzę
60 tys +++ myślę sobie jak większośc wiadomo co...przyszła pokora depo - ale to z zawziętosci że musi, nie nie musi a tym bardziej forex...forex musi iść swoją drogą i tyle kto ma ,,GPS" ten znajdzie drogę.. a to forum to kopalnia wiedzy....dzięki chłopaki..... mam nadzieję ze też wniosę tu coś sesownego co komuś przyda się na przyszłość....
60 tys +++ myślę sobie jak większośc wiadomo co...przyszła pokora depo - ale to z zawziętosci że musi, nie nie musi a tym bardziej forex...forex musi iść swoją drogą i tyle kto ma ,,GPS" ten znajdzie drogę.. a to forum to kopalnia wiedzy....dzięki chłopaki..... mam nadzieję ze też wniosę tu coś sesownego co komuś przyda się na przyszłość....
Ostatnio zmieniony 11 lis 2011, 00:07 przez robert-fx, łącznie zmieniany 1 raz.
wpłać 100 zł, za miesiąc będziesz bogatszy o milion albo o doświadczenie kupione w promocyjnej cenie.
poniżej link do tematu o brokerach gdzie można zacząć od dolara więc koszty niewielkie
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=17611
poniżej link do tematu o brokerach gdzie można zacząć od dolara więc koszty niewielkie
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=17611