BossaFX - perypetie z Dealing Desk (DD)

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

zz pisze: Najwyższy czas aby w polsce powstał bank ECN z najwyższą jakością usług...
Dla mnie to rozwiązuje temat...
ZZ kiedy otwierasz ten bank bo czekam czekam i nie mogę się doczekać?

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

pawelklos pisze:ZZ kiedy otwierasz ten bank bo czekam czekam i nie mogę się doczekać?
Przeceniasz mnie niestety...
Liczę na Kovisa, Alior Bank, oraz jeszcze jeden bank w chmurze internetowej....// którego nazwy nie mogę ujawnić...//
Intelektualnie po 22 latach transformacji ustrojowej.. to niestety na tyle w Polsce....

Pozdrawiam.

Dodano po 46 sekundach:

Ps. coś Bossa półgębkiem wspominała że ... też chcą.../// oby///
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

zz pisze:
Ink. pisze:a o historii transakcji to możesz pomarzyć n
A.. to wypad na drzewo...
Ink. pisze:Kwoty zamazane ze względów osobistych i nie zamierzam tego ujawniać
To jest jasne...
Ink. pisze: Czy uwierzysz czy nie mało mnie to interesuje, w sumie nawet wisi
Mnie też wisi...
Wyniki przynajmniej z 1-5 lat...,potem możesz wypowiadać się o rekwotach...

Ink. pisze:tylko chce pokazać że mimo rekwotów i DD da sie zarabiac Smile
Jasne... tylko te wyniki z 1-5 lat....,jakoś tego nie widzę...
Chyba nie sądzisz że wstrzelisz się w trend... np. 1-8 dni i będziesz autorytetem w temacie rekwot....?

Pozdrawiam.
za 1 - 5 lat pokaże i będziesz stawiał mi pomnik ?;p

a druga sprawa pokaż osobe na forum ktora pokazała ile zarabia kwoty a nie pipsy :) a jak nie to wypad na drzewo :p

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Szczerze..?.Z czystym sumieniem jestem ZA...

Ink. pisze:a druga sprawa pokaż osobe na forum ktora pokazała ile zarabia kwoty
Nie znam niestety forumowiczów...,więc nie wiem..

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Chyba było paru takich,głośna sprawa z modem nawet o ile dobrze pamiętam,ale zaraz...To jest temat o Bossie,a tym czasem widzę przechwałki,nie wiele wnoszące.

Zrozum,tu nie chodzi o to,żeby Bossa była jak ECN,nie używała DD ,itp.,ale wiele osób uwierzyło,że skoro robi konkurs automatów,to są warunki do gry tymi automatami,część się pomyliła,napisała o tym,i podała powody swojej opinii.
Niektórzy liczyli że Bossa będzie dalej otwarta na rozmowy,i wszystko można się dowiedzieć,no ale niestety,nie klient jest najważniejszy .
Wiemy wszystko,i nie potrafię zrozumieć,co chcesz wnieść do tematu,pisząc że green Cie nie przekonał,że ma Ci to udowodnić,że tylko bełkocze,że trzymasz stronę BOSSA,żeby nie siedzieć na MM tylko brać się za ECN...

Powtórzę jeszcze raz,i postaraj się w końcu to zrozumieć,nie ważne czy Green w jakiejś kwestii nie powiedział całej prawdy,czy też jak napisałeś "pisze bajki"(choć nie odpisałeś co nazywasz bajkami,ale nie ważne)
ważne dla większości jest to,dlaczego na ważne pytania,nie potrafią odpisać,nie sądzę by im umknęły bo pytało kilka osób o to samo.
I tego jesteśmy ciekawi,a skoro z jakichś powodów nie odpowiadają,to pozostają przypuszczenia,których poza VD nie zaprzeczyli.

I tyle,na prawdę nie obchodzi nikogo czy wierzysz Greenowi czy Bossie,czy jesteśmy subiektywni czy obiektywni.Chodzi o parę pytań,które ciągną się od samego początku,a były na tyle niewygodne,że mimo obecności 3 pracowników żaden nie starał się odpowiedzieć na nie.

Sprawa wydaje się dość prosta,o co chodzi,a jednak przez 30 stron,tylko widzę,dochodzenie do tego jakiego to wskaźnika Green używał,dlaczego oszukiwał,dlaczego kłamie,dlaczego nie pokaże WIARYGODNYCH(?) dowodów tej "zbrodni" za którą go "wyrzucono"...
Wierzę że zbliżamy się do zakończenia ,bo chyba wszystko zostało powiedziane,poza odpowiedziami z Bossy,na które i tak wpływu nie mamy.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Odważy się jeszcze ktoś z dyskwalifikowanych napisać do mnie na @ lub PW ? :roll:

Jeśli ktoś jeszcze uważa,że Bossa ewidentnie działa lub w przeszłości działała na jego niekorzyść w konkursie lub w okresie rzeczywistych inwestycji na realnym koncie przed konkursem lub obecnie również proszę pisać.. zwłaszcza, jeśli stracił sporo lub wszystko i chciałby uzyskać pomoc lub opinię czy warto lub jest sens dochodzić swoich praw w tej kwestii po niniejszych opiniach i podejrzeniach. Mogę zaoferować większe wsparcie.. jeśli będzie jakiś odezw to poświecę temu specjalny temat, który szerzej będzie tyczył się konkretnych zarzutów i postępów nie tylko tego brokera.

Dodano po 7 minutach:

Ink. najlepiej juz nic nie pisz.. :wink:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

zz pisze:
Szczerze..?.Z czystym sumieniem jestem ZA...

Mówisz masz :) zacznę już szukać pomysłu na pomnik :)

Songo bardzo możliwe ze do mnie nie dociera to co piszesz z tego względu ze czytam 1/4 postu i dalej mi się nie chce bo są stanowczo za długie , ale zauważyłem ze zawsze zaczynasz "ink zrozum" :p
Ostatnio zmieniony 10 lis 2011, 20:53 przez Ink., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Ink. pisze: a druga sprawa pokaż osobe na forum ktora pokazała ile zarabia kwoty a nie pipsy :) a jak nie to wypad na drzewo :p
Widać nie było ci dane tego zobaczyć, bo jesteś zarejestrowany od niedawna.
Jeden z modów pokazał jak z 80k $ robi ponad 140k $ w krótkim czasie na realu jak podważano jego wiarygodność. Ci co są dłużej z forum na pewno pamiętają takie rzeczy.

W ogóle to jak mi włączają DD to ja rezygnuję z brokera albo gram na oczekujące. Dochodzi do takich sytuacji, że jak stawiam siatkę zleceń na włączonym DD to pierwsze zlecenie wchodzi bardzo długo a drugie i późniejsze już o wiele szybciej.
Tak jakby włączali mi opóźnienie czasowe pluginem. Tak miałem u kilku brokerów oferujących czyste CFD.
Co do Admirala to kiedyś to był bardzo dobry broker, no ale wiem, że to zabrzmi dziwnie, ale ja spowodowałem te opóźnienia na 3sekundy dla wszystkich i wprowadzenie oferty STP. Wystarczyły kilkukrotne wypłaty kwot powyżej 100k PLN.
A BossaFx jest dość dziwna. Nie ma mikrolotów, depo od 5k PLN i chce samych frajerów grających losowo z dużymi DrawDownami.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Szwajcar pisze:
Ink. pisze: a druga sprawa pokaż osobe na forum ktora pokazała ile zarabia kwoty a nie pipsy :) a jak nie to wypad na drzewo :p
Widać nie było ci dane tego zobaczyć, bo jesteś zarejestrowany od niedawna.
Jeden z modów pokazał jak z 80k $ robi ponad 140k $ w krótkim czasie na realu jak podważano jego wiarygodność. Ci co są dłużej z forum na pewno pamiętają takie rzeczy.

W ogóle to jak mi włączają DD to ja rezygnuję z brokera albo gram na oczekujące. Dochodzi do takich sytuacji, że jak stawiam siatkę zleceń na włączonym DD to pierwsze zlecenie wchodzi bardzo długo a drugie i późniejsze już o wiele szybciej.
Tak jakby włączali mi opóźnienie czasowe pluginem. Tak miałem u kilku brokerów oferujących czyste CFD.
Co do Admirala to kiedyś to był bardzo dobry broker, no ale wiem, że to zabrzmi dziwnie, ale ja spowodowałem te opóźnienia na 3sekundy dla wszystkich i wprowadzenie oferty STP. Wystarczyły kilkukrotne wypłaty kwot powyżej 100k PLN.
A BossaFx jest dość dziwna. Nie ma mikrolotów, depo od 5k PLN i chce samych frajerów grających losowo z dużymi DrawDownami.
mam napisać dzi-eku-jemy?:) widzę ze przechwalki się zaczynaja:) ja znów podejrzewam ze to ja doprowadzilem do tej sytuacji :p pewnego dnia i może ja pokusze się o ujawnienie pełnego statnentu i przejde do legendy jako druga osoba na forum która udowodni swój kunszt:p

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Od pewnych kwot zaczynasz być dla brokera MM niebezpieczny.
Dlatego tak bardzo ograniczają lewar przy większych kwotach.

ODPOWIEDZ