Ja się tam nie znam bo nie zarabiam żadnym systemem ale wg mnie to nie jest tak, że zicmar sprzedaje sys za 1000zł. Widzisz FxLamer też sprzedaje "szkołę skalpingu" za kila stówek, MrYogi sprzedaje swoje setupy za 4 tyś zł. Jeszcze jest Adam z poziomami SD. Jak widać oferta jest duża i myślę, że żaden z nich nie sprzedaje systemu. Oni raczej uczą jak zarabiać na Fx. Każdy ma swoją metodę i uczy zarabiania właśnie na podstawie tej metody. Mogę na własnym przykładzie powiedzieć, że zarabia trader a nie system bo ja jeszcze żadnym systemem nic nie zarobiłem. Imałem się różnych przez dwa lata mojej przygody z Fx. Moja historia transakcji jest czerwona od SL'ów. Ciągnę za język kogo się da i do kogo mam odwagę się zwrócić. Sam teraz widzę, że trzeba złapać się jednej techniki i ją szlifować. Vinci wybrał tą technikę i się jej trzyma. Chyba dobrze robi prawda? Inny forumowicz (nie napiszę kto bo nie wiem czy sobie tego życzy) zapłacił za szkolenie 4 tyś i po szkoleniu pół roku - czujesz bluesa? - pół roku ćwiczył wejścia. Teraz jest wzorem dla większości czytających dzienniki.ridera pisze:Dziękuję bardzo za szkolenie ,które kosztuje 1000zł . Na forum przewijało się multum takich szkoleń .Ale gdzie tu sens ? Po co ktoś marnuje czas na szkolenia innych na skypie ,bierze za to 1000zł i na dodatek wmawia ,że ten system jest zyskowny .
Nie dziwię się Vinciemu, że nie mówi szczegółowo na czym polega jego system. W końcu za zasady tego sysa zapłacił.
Ale nie bierzcie tego co piszę do siebie. Ja jestem wiecznie tracący wieczny demowiec. Pozdrawiam.