mam nadzieje ze moj mentor sie nie dowie

A tak na serio to juz lekkie przegiecie... !!!
Zostawię to bez komentarzaszulczas pisze:Zazdroscicie i tyletez zaczynam szkolic od przyszlego tyg. heheheh tylko jeszcze sam musze sie doszkolic
mam nadzieje ze moj mentor sie nie dowie![]()
A tak na serio to juz lekkie przegiecie... !!!
Nie będę się przecież kłócić ,ale wynika z tego ,że Ty też będziesz szkolić ,czyli odpowiedź brzmi : prowadzisz szkolenia systemu ,którego jesteś uczniem..VinciPro pisze:Owszem, a napisane to zostało w kontekście współpracy.
Jeśli już będziesz prowadzić te szkolenia to chociaż miej jakiś szacunek dla kurstantów i nie rób z nich idiotów ,bo wyraźnie piszesz : UCZYMY, Ty i ktoś tam jeszcze .ridera pisze:Początkujących uczymy również podstaw obsługi platformy inwestycyjnej oraz zasady działania rynku forex.
Czyli dostajesz prowizję od kursanta tak?VinciPro pisze:Owszem, a napisane to zostało w kontekście współpracy.ridera pisze:Autorem bloga jesteś Ty.
Nie wchodziłem później na forum.pawelklos pisze:Na moim forum nie odpisałeś a pytałem ilu "was" tam jest od nauczania ?
Wartości średnich to dopiero przedsionek systemu... A te przecież już znasz, są od dawna na Twoim forum.pawelklos pisze:Ok w takim razie mam pytanie, czemu wchodziłeś w te trejdy, jakimi zasadami się kierujesz akurat w tym przypadku i jakie wartości mają te średnie?VinciPro pisze:Pisać śmiało, ale w kontekście dziennika.