VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
Nie znam całej sprawy dokładnie ,ale z tego co widzę to nie za ciekawa sytuacja. Niech mi ktoś wytłumaczy ,dlaczego uczeń po kilku dniach prowadzi szkolenia? Mi się to w głowie nie mieści.pawelklos pisze:Na to wygląda, na moim forum zareklamował swój blog...ridera pisze:VinciPro jak dzień?
Prowadzisz szkolenia systemu MAX?
Podobno na forum jest opinia że komu nie idzie na fx bierze sie za szkoleniaridera pisze:Nie znam całej sprawy dokładnie ,ale z tego co widzę to nie za ciekawa sytuacja. Niech mi ktoś wytłumaczy ,dlaczego uczeń po kilku dniach prowadzi szkolenia? Mi się to w głowie nie mieści.pawelklos pisze:Na to wygląda, na moim forum zareklamował swój blog...ridera pisze:VinciPro jak dzień?
Prowadzisz szkolenia systemu MAX?

VinciPro pisze:Panowie, czy blog od razu świadczy o prowadzeniu szkolenia? Po prostu współpracuję z Zicmarem, żadnych szkoleń nie prowadzę, broń Boże, jestem dopiero w 3. tygodniu szkolenia, sam wciąż popełniam multum błędów
Dziś 31,5 pipsa, niedługo wstawię screeny.
Szkolenia odbywają się na bieżąco przez Skype'a, trwają tak długo, aż osoba nauczy się handlować za pomocą systemu MAX. Początkujących uczymy również podstaw obsługi platformy inwestycyjnej oraz zasady działania rynku forex.
Odpowiedzi na wszelkie pytania proszę kierować na mail: grandforeverfx@gmail.com
Wszystko się zgadza, gdzie tu jest napisane, że to ja szkolę?ridera pisze:VinciPro pisze:Panowie, czy blog od razu świadczy o prowadzeniu szkolenia? Po prostu współpracuję z Zicmarem, żadnych szkoleń nie prowadzę, broń Boże, jestem dopiero w 3. tygodniu szkolenia, sam wciąż popełniam multum błędów
Dziś 31,5 pipsa, niedługo wstawię screeny.Szkolenia odbywają się na bieżąco przez Skype'a, trwają tak długo, aż osoba nauczy się handlować za pomocą systemu MAX. Początkujących uczymy również podstaw obsługi platformy inwestycyjnej oraz zasady działania rynku forex.
Odpowiedzi na wszelkie pytania proszę kierować na mail: grandforeverfx@gmail.com
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX