VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
Witam,
Dziś grałem tylko po południu, a więc w najgorszych godzinach. Jednakże udało mi się zebrać 14,8 pipsa.
Grało się ciężko, nie raz zbyt szybko ucinałem straty, a nie raz wszystko było tak jak powinno. Kolejny dzień na + i to się liczy.
Dziś grałem tylko po południu, a więc w najgorszych godzinach. Jednakże udało mi się zebrać 14,8 pipsa.
Grało się ciężko, nie raz zbyt szybko ucinałem straty, a nie raz wszystko było tak jak powinno. Kolejny dzień na + i to się liczy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
Witaj, jaki zakladasz SL? na podstawie ATR? lokalnych SR? high/Low ostatniej swiecy?
czemu pytam
bo w gruncie rzeczy same screeeny z udanych transakcji nic nie wnosza.....niestety. wniosek sie tyczy wiekszosci osob ktore lubia pokazywac udane trejdy. trafilo na Ciebie, nie gniewaj sie. udany trejd, ok , sukces. wiadomo:) ale nas , SPEKULANTOW interesuje ryzyko. bo o to chodzi by ową wartość minimalizować na przestrzeni historii. jakie dajesz SL?
jak mozesz podawaj SL by moc oszacowac chociazby stosunek RR, dzieki
P.S
Chłopie,ładnie zaczales,bylem za toba, ale tym co teraz robisz to nie wzbudzasz sympatii, niestety.....
...chodzi mi o ten marketing na tym jak i innym forum...
czemu pytam
bo w gruncie rzeczy same screeeny z udanych transakcji nic nie wnosza.....niestety. wniosek sie tyczy wiekszosci osob ktore lubia pokazywac udane trejdy. trafilo na Ciebie, nie gniewaj sie. udany trejd, ok , sukces. wiadomo:) ale nas , SPEKULANTOW interesuje ryzyko. bo o to chodzi by ową wartość minimalizować na przestrzeni historii. jakie dajesz SL?
jak mozesz podawaj SL by moc oszacowac chociazby stosunek RR, dzieki

P.S
Chłopie,ładnie zaczales,bylem za toba, ale tym co teraz robisz to nie wzbudzasz sympatii, niestety.....
...chodzi mi o ten marketing na tym jak i innym forum...
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
SL zawsze mam z automatu 5 pipsów, nie raz gdy setup idzie nie po myśli, tak ja dla przykładu dziś, to po prostu ucinam stratę. Nie raz jest to za szybko, nie raz w porę, ale te 5 pipsów staram się traktować jako ostateczność.sgorn pisze:Witaj, jaki zakladasz SL?
Właśnie nie, wejścia są na tyle precyzyjne, że SL 5 pips w zupełności wystarcza. Wszystko zależy od jakości sygnału. Wejścia są na TF s10 w zgodzie z m1. Wybija mnie bardzo rzadko, zwróciłem uwagę, że niemal we wszystkich transakcjach które zakończyły się SL był błąd z mojej strony. Natomiast wejścia zgodne z systemem wypadały w najgorszym wypadku na 0 lub niedużym minusie, tak jak np. dziś.grafmax pisze:5 pipsów to bardzo mało.Nie wyrzuca Cię zbyt często z rynku?VinciPro pisze:SL zawsze mam z automatu 5 pipsów
Zdaje się, że jeszcze jakiś inny broker ma S10, ale już nie pamiętam jaki. A system nie tylko dla bogatych. Jest Dukascopy Europe, a tam platforma chyba też taka sama.grafmax pisze:No właśnie chyba tyko dukas. A wiec jest to system dla bogatychVinciPro pisze:Dukascopy oferuje TF s10.