VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
Sęk w tym ,że każda średnia reaguje w inny sposób na poszczególnym TF ,więc system jest chyba niedopracowany .Jak wsadzimy te średnie na H4 i M1 to będzie zupełnie co innego...pawelklos pisze:OK, czyli system max składa się z:
21,55, 100, 200
Na każdym tf, m1, m5, m15, h1, h4, itd
Ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie na jakiej zasadzie wchodziłeś w trejdy?
System jest dopracowany, tylko Ty nie znasz zasad. To, że widzisz na różnych TF-ach co innego na tych samych średnich się zgadza. Tylko trzeba umieć to czytać. A więc miło będzie, jeśli z łaski swojej nie będziesz uznawał systemu za niedopracowany, nie znając jego zasad.ridera pisze:Sęk w tym ,że każda średnia reaguje w inny sposób na poszczególnym TF ,więc system jest chyba niedopracowany .Jak wsadzimy te średnie na H4 i M1 to będzie zupełnie co innego...pawelklos pisze:OK, czyli system max składa się z:
21,55, 100, 200
Gdyby na każdym TF-ie było to samo, mielibyśmy trend.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
Miło tutajVinciPro pisze:System jest dopracowany, tylko Ty nie znasz zasad. To, że widzisz na różnych TF-ach co innego na tych samych średnich się zgadza. Tylko trzeba umieć to czytać. A więc miło będzie, jeśli z łaski swojej nie będziesz uznawał systemu za niedopracowany, nie znając jego zasad.ridera pisze:Sęk w tym ,że każda średnia reaguje w inny sposób na poszczególnym TF ,więc system jest chyba niedopracowany .Jak wsadzimy te średnie na H4 i M1 to będzie zupełnie co innego...pawelklos pisze:OK, czyli system max składa się z:
21,55, 100, 200
Gdyby na każdym TF-ie było to samo, mielibyśmy trend.

Jeśli interesują Cię zasady, to napisz do Zicmararidera pisze:Miło tutajVinciPro pisze:System jest dopracowany, tylko Ty nie znasz zasad. To, że widzisz na różnych TF-ach co innego na tych samych średnich się zgadza. Tylko trzeba umieć to czytać. A więc miło będzie, jeśli z łaski swojej nie będziesz uznawał systemu za niedopracowany, nie znając jego zasad.ridera pisze: Sęk w tym ,że każda średnia reaguje w inny sposób na poszczególnym TF ,więc system jest chyba niedopracowany .Jak wsadzimy te średnie na H4 i M1 to będzie zupełnie co innego...
Gdyby na każdym TF-ie było to samo, mielibyśmy trend.A więc proszę Cie wytłumacz mi zasady ,skoro ich nie rozumiem
Skoro prowadzisz dziennik na publicznym forum to miło by było wytłumaczyć zasady

Dziękuję bardzo za szkolenie ,które kosztuje 1000zł . Na forum przewijało się multum takich szkoleń .Ale gdzie tu sens ? Po co ktoś marnuje czas na szkolenia innych na skypie ,bierze za to 1000zł i na dodatek wmawia ,że ten system jest zyskowny . Wytłumacz mi czemu on organizuje te szkolenia? Możemy przyjąć wariant ,że z dobrej woli ,że jest dobrym człowiekiem i lubi pomagać innym .No dobrze ,ale to czemu traci tyle czasu ,skoro by mógł napisać porządną instrukcję jak korzystać z tego systemu i po sprawie . Albo chociaż jak już chce te szkolenia na skype to niech bierze symboliczne kwoty dla satysfakcji . Bo takie szkolenie gdzie ktoś ma płacić komuś 1000zł ,a z kolei ten ktoś ma system ,który regularnie zarabia to moim zdaniem bujda i strata czasu..
Zgłaszasz te posty ,żeby jak najmniej nowicjuszy o tym przeczytało i żeby kupiło system max
Rozumiem .
Zgłaszasz te posty ,żeby jak najmniej nowicjuszy o tym przeczytało i żeby kupiło system max

Ostatnio zmieniony 07 lis 2011, 21:50 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.
W zasadzie miałem jeszcze coś napisać na temat zasad gry systemem max ale ridera napisał to za mnie kilka postów wyżej.
Moim celem rozmowy z tobą nie było zainteresowanie systemem max, bo wszystkie możliwości gry na średnich znam od bardzo dawna.
Moim celem było pokazać innym użytkownikom że Twoim celem tutaj nie jest pisanie dziennika aby sobie pomóc czy aby pomóc komukolwiek. Jedyny cel tego dziennika to reklama systemu max, prawdopodobnie z tej reklamy masz korzyści bo nikt by nic nie reklamował za darmo.
Forma przemyślana, ludzie chcieli dzienników to mają.
Nie odpowiadasz na moje niewygodne pytania bo innaczej nie było by co sprzedawać.
Mam nadzieję że teraz większość inteligentnych użytkowników to zobaczyła.

Moim celem rozmowy z tobą nie było zainteresowanie systemem max, bo wszystkie możliwości gry na średnich znam od bardzo dawna.
Moim celem było pokazać innym użytkownikom że Twoim celem tutaj nie jest pisanie dziennika aby sobie pomóc czy aby pomóc komukolwiek. Jedyny cel tego dziennika to reklama systemu max, prawdopodobnie z tej reklamy masz korzyści bo nikt by nic nie reklamował za darmo.
Nie odpowiadasz na moje niewygodne pytania bo innaczej nie było by co sprzedawać.
Mam nadzieję że teraz większość inteligentnych użytkowników to zobaczyła.

Dziennik zakończę, kiedy uznam, że już nie potrzebuję prowadzenia statementów, podsumowań etc. Domysły sobie zatrzymaj dla siebie. Udowodnij, albo przeproś. Posty zgłaszam do usunięcia, a jeśli tak bardzo przepełnia Cię potrzeba doszukiwania się spisków, ukrytych opcji itd., to załóż sobie wątek na swoim forum i spiskuj. Ale nie tu.pawelklos pisze:W zasadzie miałem jeszcze coś napisać na temat zasad gry systemem max ale ridera napisał to za mnie kilka postów wyżej.
Mam nadzieję że teraz większość inteligentnych użytkowników to zobaczyła.![]()
Co ja mam ci udowadniać jak sam przyznałeś że prowadzisz współpracę z zicmarem.
Twój blog jest pisany w formie reklamy, jest tam nawet jeden skrin osoby którą obecnie rozmawiam.
Nie odpowiadasz na pytania na które osoba nie czerpiąca zysków z promocji tego systemu dawno by odpowiedziała.
Na swoim blogu skasowałeś odnośnik do reklamy szkoleń ale ja mam kopie
Masz tutaj dowody o które tak prosisz
Twój blog jest pisany w formie reklamy, jest tam nawet jeden skrin osoby którą obecnie rozmawiam.
Nie odpowiadasz na pytania na które osoba nie czerpiąca zysków z promocji tego systemu dawno by odpowiedziała.
Na swoim blogu skasowałeś odnośnik do reklamy szkoleń ale ja mam kopie

Masz tutaj dowody o które tak prosisz

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.