AliorTrader - ECN.
Korzystałem z demo tego 'cuda' i bardzo często rozłączało mnie i w trakcie sesji dziennych, a także wieczorami, czy u was też tak bywało? czy to tylko problemy z serwerem demo?
(nie wspominając o tym, że ponowne połączenie następowało po 20, czy nawet 50 kolejnych nieudanych próbach połączenia)
Anyway odnoszę wrażenie, że ProTrader w połączeniu z Dukascopy daje o wiele więcej pewności w handlu (bardzo podoba mi się to narzędzie ;])
pozdro, 1st post.
(nie wspominając o tym, że ponowne połączenie następowało po 20, czy nawet 50 kolejnych nieudanych próbach połączenia)
Anyway odnoszę wrażenie, że ProTrader w połączeniu z Dukascopy daje o wiele więcej pewności w handlu (bardzo podoba mi się to narzędzie ;])
pozdro, 1st post.
-
- Bywalec
Można tradować w Dukascopyspawacz_rider pisze:mat320 napisał:
ProTrader w połączeniu z Dukascopy
Kpisz czy o drogę pytasz Mr. Green
za pomocą PT.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Mam takie pytanie: od początku tego tygodnia świece na H4 rysują mi się w innych godzinach, tzn: 01:00 5:00 9:00 13:00 17:00 21:00. Jak mam to zmienić żeby było tak jak dotychczas tzn 02:00 6:00 10:00 14:00 18:00 22:00 ?
Dodam, że taka sytuacja jest tylko w tym tygodniu, w poprzednich zaczynało rysować od 02:00. Na demo w tym tyg. jest wszystko "normalnie" tj. zaczyna rysować od 02:00.
Pytanie może dla niektórych głupie, ale liczę na konkretną odpowiedź bo przez to rysują mi się zupełnie inne świece co uniemożliwia handel, a i tak już mam dosyć w ch* tej pożal się boże 'platformy'.
Dodam, że taka sytuacja jest tylko w tym tygodniu, w poprzednich zaczynało rysować od 02:00. Na demo w tym tyg. jest wszystko "normalnie" tj. zaczyna rysować od 02:00.
Pytanie może dla niektórych głupie, ale liczę na konkretną odpowiedź bo przez to rysują mi się zupełnie inne świece co uniemożliwia handel, a i tak już mam dosyć w ch* tej pożal się boże 'platformy'.
Witam,
Czy jest możliwość rysowania przezroczystego poziomu? Tzn. coś takiego jak kwadrat w rysowaniu, tylko że nieskończony z prawej strony.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Szpakv zmiana czasu była
PS. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy można nałożyć wykres H4 na powiedzmy M30 tak, żeby H4 był w półprzezroczysty?
Czy jest możliwość rysowania przezroczystego poziomu? Tzn. coś takiego jak kwadrat w rysowaniu, tylko że nieskończony z prawej strony.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Szpakv zmiana czasu była

PS. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy można nałożyć wykres H4 na powiedzmy M30 tak, żeby H4 był w półprzezroczysty?
Pozdrawiam
Tak, wiem, ale np. na platformie real w XTB rysuje mi po staremu, tj. od 22 i przez to gdzieniegdzie mam zupełnie inne świeczki.basketmat pisze:Witam,
Szpakv zmiana czasu była

Facet na infolinii nic nie poradził, jedynie stwierdził, że po weekendzie jak w Stanach zmienią czas to wszystko wróci do normy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Całym sercem kibicuję Aliorowi...,lecz przy poważnych pieniądzach nie da się tak inwestować.Szkoda..tiljon pisze:Niestety korzystam z AT. Bardzo często zdarza się tak, że składam zlecenie i nic się nie dzieje, nie widać go na liście, nie pokazuje się też otwarta pozycja. Pomaga dopiero wylogowanie, wpisanie kodu sms i dopiero wtedy widać otwartą pozycję.
Mam nadzieję, że szybko to poprawią.
Ja na ich miejscu wypieprzyłbym ich udziwajki....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Pytałem oczywiście dlaczego tak jest. Wszystko zwalają na serwery. Skoro mają duży ruch mogli by trochę dokupićzz pisze:Całym sercem kibicuję Aliorowi...,lecz przy poważnych pieniądzach nie da się tak inwestować.Szkoda..
Ja na ich miejscu wypieprzyłbym ich udziwajki.... ,ściągnął pro tradera orginalnego i bez przeróbek udostępnił go inwestorom...