To nie jest wina serwerów.../ raczej ich nowatorskich w stosunku do orginału..rozwiązań....tiljon pisze: Pytałem oczywiście dlaczego tak jest. Wszystko zwalają na serwery. Skoro mają duży ruch mogli by trochę dokupić Smile

Pozdrawiam.
To nie jest wina serwerów.../ raczej ich nowatorskich w stosunku do orginału..rozwiązań....tiljon pisze: Pytałem oczywiście dlaczego tak jest. Wszystko zwalają na serwery. Skoro mają duży ruch mogli by trochę dokupić Smile
O, ja mam to samo. W wyniku zniechęcenia do AT nawet tego nie zgłaszałem. Generalnie od pewnego czasu ładuje mi się tylko jeden pulpit.basketmat pisze:Do przedwczoraj elegancko wczytywał mi wszystkie pulpity, a teraz to nawet z ręki się nie wczytują. Wcześniej zmieniały się ustawienia, np. szare prostokatky zmieniały się w czerwone etc. Może łaskawie to naprawicie?
coś napiszeHelium pisze:Może ktos z grubsza o tym broku
Wnioski dla nas są z tego takie że zanim zacznie się pracować na jakiejkolwiek platformie trzeba ją ŚWIETNIE poznać,w przeciwnym wypadku drobny błąd może kosztować nas utratę depozytu.gregor1982 pisze:Po ok 15 minutach na moim rachunku (real) znalazło się nagle ponad 100mln euro n (screen w załączniku) - okazało się że człowiek który zamykał transakcję nie wstawił przecinka w cenie zamknięcia a ja nagle stałem się milionerem
Witamadapi pisze:Najlepsze jest to, że na stronie Alior Banku wartość prowizji jest podawana w kilku miejscach, ale w każdym jest inaczej. Na stronie Rachunek Alior Trader Opłaty i prowizje w tabelce są inne wartości niż w pliku PDF do pobrania na dole strony. Też liczę na prawdziwe informacje od jakiegoś "praktyka".
W zależności od pary będzie to różna wartość w pipsach, ale dla EUR/USD koszt transakcji otwarcia i zamknięcia liczony w pipsach wynosi obecnie ok. 1,3 pips.Helium pisze:sorry źle policzyłem w sumie to wychodzi lekko ponad 1 pips razem za otwarcie pozycji i zamknięcie
Czy w Ustawieniach, w sekcji Pulpit i układy - Pulpit startowy jest ustawiony na "Poprzedni" ? Jeżeli tak, aplikacja powinna otwierać wszystkie pulpity, które były otwarte przy zamykaniu aplikacji.basketmat pisze:Do przedwczoraj elegancko wczytywał mi wszystkie pulpity, a teraz to nawet z ręki się nie wczytują.