AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

arekk
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arekk »

Dzisiaj miałem już chyba z 10 dodatkowych autoryzacji :) porażka na maksa.
Dobrze, że tam tylko waciki.
Pozwól STRATOM ROSNĄĆ a ZYSKI TNIJ :)
Po co zarabiać? :D

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: basketmat »

To prawda te smsy są drażniące, czy jest możliwość działania offline? I czy będzie możliwość dzielenia pozycji, albo chociaż, żeby ustawiało 2 lub 3 na raz?
Pozdrawiam

regismelnik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: regismelnik »

O co chodzi z tą reklamą? W tygodniu nie miałem czasu na tv.Chcą wprowadzić minimum 1 lot?
Ostatnio zmieniony 29 paź 2011, 10:11 przez regismelnik, łącznie zmieniany 1 raz.

sajnek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sajnek »

http://trader.aliorbank.pl/

Paseczek z zyskiem jest swietny....... Boze widzisz i nie grzmisz. Do tego sama reklama - jaki żal

Nie masz specjalistycznej wiedzy? My Cię wszystkiego nauczymy - sprawdź, jak grać »

A tam kilka ogólnych frazesów.... szkoda mi tych ludzi, teraz z kim nie rozmawiasz to specjalista od walut i zamierza grać na forexie bo slyszal ze mozna szybko i duzo zarobic :roll:

Awatar użytkownika
Aekold
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Aekold »

Zamiast tej ogromnej kasy co pójdzie na reklamę, by inwestowali dalej w rozwój usługi - bo kilka rzeczy jest ewidentnie do poprawy.
Czemu mam wrażenie że po pierwszej fali euforii napływu klientów dużo im osób odeszło. Nagabywanie nowego nieświadomego narybku jest bez sensu to nie MM gdzie mogą skubać klientów - tutaj broker robi kasę na stałych, doświadczonych ludziach którzy sami robiąc kasę nabijają prowizje brokowi.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Aekold pisze:Zamiast tej ogromnej kasy co pójdzie na reklamę, by inwestowali dalej w rozwój usługi - bo kilka rzeczy jest ewidentnie do poprawy.
Czemu mam wrażenie że po pierwszej fali euforii napływu klientów dużo im osób odeszło. Nagabywanie nowego nieświadomego narybku jest bez sensu to nie MM gdzie mogą skubać klientów - tutaj broker robi kasę na stałych, doświadczonych ludziach którzy sami robiąc kasę nabijają prowizje brokowi.
Dokładnie.
Jeżeli tego nie poprawią to inwestorzy .. z dużą kasą nie przyjdą ponieważ gra w ciemno.. przy dużych pieniądzach ...to stres niesamowity..
Tym bardziej że w innych pro traderach tych problemów nie ma.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

kowal00
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kowal00 »

Witam
Wprawdzie nie korzystam z AB ale czytajac komentarze dotyczace ich platformy to dziwie sie ludziom, ktorzy powierzyli swoje srodki temu bankowi. Wprawdzie inwestujac jakis czas temu na gieldzie slychac bylo wiele pozytywnych opinii na temat warunkow handlu, to forex w ich wydaniu to totalna porazka...Na razie to wyglada to na testowanie softu na uzytkownikach kont realnych, wyrazy wpolczucia dla uzytkownikow...Mam nadzieje, ze kiedys to sie zmieni, bo jak na razie inwestorzy z wiekszym kapitalem beda omijac bank szerokim lukiem.
W tej chwili wyglada to na drugie xtb...
pozdr. dla uzytkownikow... 8)

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

przesłanie, które płynie z kampanii Aliora:
"ludzie nie są tacy głupi jak nam się wydaje, są jeszcze głupsi"
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

zenon123
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zenon123 »

Owszem, reklama jest słaba i ogłupiająca. Ludzie stracą dużo pieniędzy.

szpakv
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: szpakv »

O dziwo od piątku obserwuję u siebie niczym nie wyjaśniony lekki wzrost szybkości działania platformy (parametry łącza i sprzętu mi się nie zmieniły).
Poza tym w czwartek miałem okazję pracować na szybszym łączu (ok. 10mbit) i muszę przyznać, że PT śmigał niczym stary dobry MT4. ;) Także chyba trzeba zainwestować i w szybsze kable.
Czy ktoś z Aliora mógłby się wypowiedzieć na temat ProTrader'a 2.0 - kiedy można się spodziewać?

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ