AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

mat320
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mat320 »

Korzystałem z demo tego 'cuda' i bardzo często rozłączało mnie i w trakcie sesji dziennych, a także wieczorami, czy u was też tak bywało? czy to tylko problemy z serwerem demo?
(nie wspominając o tym, że ponowne połączenie następowało po 20, czy nawet 50 kolejnych nieudanych próbach połączenia)

Anyway odnoszę wrażenie, że ProTrader w połączeniu z Dukascopy daje o wiele więcej pewności w handlu (bardzo podoba mi się to narzędzie ;])

pozdro, 1st post.

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: basketmat »

Jutro jest otwarty alior trader?
Pozdrawiam

spawacz_rider
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: spawacz_rider »

mat320 pisze:ProTrader w połączeniu z Dukascopy

Kpisz czy o drogę pytasz :mrgreen:

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

spawacz_rider pisze:mat320 napisał:
ProTrader w połączeniu z Dukascopy

Kpisz czy o drogę pytasz Mr. Green
Można tradować w Dukascopy
za pomocą PT.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

szpakv
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: szpakv »

Mam takie pytanie: od początku tego tygodnia świece na H4 rysują mi się w innych godzinach, tzn: 01:00 5:00 9:00 13:00 17:00 21:00. Jak mam to zmienić żeby było tak jak dotychczas tzn 02:00 6:00 10:00 14:00 18:00 22:00 ?
Dodam, że taka sytuacja jest tylko w tym tygodniu, w poprzednich zaczynało rysować od 02:00. Na demo w tym tyg. jest wszystko "normalnie" tj. zaczyna rysować od 02:00.
Pytanie może dla niektórych głupie, ale liczę na konkretną odpowiedź bo przez to rysują mi się zupełnie inne świece co uniemożliwia handel, a i tak już mam dosyć w ch* tej pożal się boże 'platformy'.

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: basketmat »

Witam,
Czy jest możliwość rysowania przezroczystego poziomu? Tzn. coś takiego jak kwadrat w rysowaniu, tylko że nieskończony z prawej strony.
Z góry dziękuję za odpowiedź. :wink:

Szpakv zmiana czasu była :)

PS. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy można nałożyć wykres H4 na powiedzmy M30 tak, żeby H4 był w półprzezroczysty?
Pozdrawiam

szpakv
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: szpakv »

basketmat pisze:Witam,

Szpakv zmiana czasu była :)
Tak, wiem, ale np. na platformie real w XTB rysuje mi po staremu, tj. od 22 i przez to gdzieniegdzie mam zupełnie inne świeczki. :) Nie bardzo to rozumiem i sam już nie wiem które są "prawidłowe". :?

Facet na infolinii nic nie poradził, jedynie stwierdził, że po weekendzie jak w Stanach zmienią czas to wszystko wróci do normy :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

tiljon
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tiljon »

Niestety korzystam z AT. Bardzo często zdarza się tak, że składam zlecenie i nic się nie dzieje, nie widać go na liście, nie pokazuje się też otwarta pozycja. Pomaga dopiero wylogowanie, wpisanie kodu sms i dopiero wtedy widać otwartą pozycję.

Mam nadzieję, że szybko to poprawią.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

tiljon pisze:Niestety korzystam z AT. Bardzo często zdarza się tak, że składam zlecenie i nic się nie dzieje, nie widać go na liście, nie pokazuje się też otwarta pozycja. Pomaga dopiero wylogowanie, wpisanie kodu sms i dopiero wtedy widać otwartą pozycję.

Mam nadzieję, że szybko to poprawią.
Całym sercem kibicuję Aliorowi...,lecz przy poważnych pieniądzach nie da się tak inwestować.Szkoda..
Ja na ich miejscu wypieprzyłbym ich udziwajki.... :P ,ściągnął pro tradera orginalnego i bez przeróbek udostępnił go inwestorom...

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

tiljon
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tiljon »

zz pisze:Całym sercem kibicuję Aliorowi...,lecz przy poważnych pieniądzach nie da się tak inwestować.Szkoda..
Ja na ich miejscu wypieprzyłbym ich udziwajki.... ,ściągnął pro tradera orginalnego i bez przeróbek udostępnił go inwestorom...
Pytałem oczywiście dlaczego tak jest. Wszystko zwalają na serwery. Skoro mają duży ruch mogli by trochę dokupić :)

ODPOWIEDZ