Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

RAY of Sunshine pisze:Jak ręcznie ustawiać/ przestawiać zegar w JForex?
A to w ogóle jest taka możliwość? Bo coś mi się wydaje, że nie... :)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

raposo pisze:A to w ogóle jest taka możliwość?
No właśnie liczyłem na to, że być może Ty będziesz wiedział :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

raposo pisze:Jakiś czas temu wspominałem o narzędziu do automatycznego ustawiania SL/TP, BE, TS na platformie JForex (coś a'la LVOE). Wczoraj dostałem wersję beta tej strategii.
swietnie! :) to czekam na finanlna wersje. zlecenia beda aktywne rowniez przy wylaczonej platformie?

p.s. mysleliscie moze nad stworzeniem podobnego narzedzia na platforme FxPro cTrader ECN?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

bartek1916 pisze:swietnie! to czekam na finanlna wersje. zlecenia beda aktywne rowniez przy wylaczonej platformie?
Mam potwierdzenie, że w listopadzie (o ile nic nieprzewidzianego się nie stanie) narzędzie będzie skończone :). Jednak by strategia pracowała musi być uruchomiona platforma z racji, że działa ona na naszym komputerze.
Ew. polecam wyposażyć się w VPS.
bartek1916 pisze:p.s. mysleliscie moze nad stworzeniem podobnego narzedzia na platforme FxPro cTrader ECN?
Najpierw muszą ruszyć automaty na cTraderze. To kwestia ok. miesiąca. Potem zobaczymy jak to wygląda i wtedy bęzie można myśleć o wynalazkach :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

Mam pytanie, nie mogę znaleźć polecenia, którym mógłbym zmienić okres danej średniej. Gdzie ta opcja się znajduje ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

malsehen pisze:Mam pytanie, nie mogę znaleźć polecenia, którym mógłbym zmienić okres danej średniej. Gdzie ta opcja się znajduje ?
Dwa razy klikasz na średnią, a następnie Edit -> Time Period. Ta sama opcja jest w momencie dodawania jej do wykresu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

raposo, może coś źle włączyłem, jednak na wykresie pojawiła się średnia, więc wskaźnik jest dobry, klikam edit i niestety nie mam opcji time period .
O co chodzi ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Chyba to jakiś inny wskaźnik niż średnia... :) Inaczej okno powinno wyglądać jak na obrazku poniżej.
Add indicator -> i najłatwiej przez filtry wyszukać MA.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

pewnie juz wiele razy bylo ale watek jest na tyle duzy ze trudno mi bylo to znalezc. w Dukascopy sa chyba inne parametry dla wielkosci pozycji? czy 1.000 to 1 lot czy 10 lotow? jezeli chce otworzyc pozycje 0,5 lota to musze wpisac 0.050?

p.s. moze ktos mialby ochote zrobic jakies podsumowanie aktualnej oferty na pierwszej stronie tak jak jest przy FxPro?

cemberek
Bywalec
Bywalec

Software pod iPhone

Nieprzeczytany post autor: cemberek »

Witam

Kilka dni temu FxPro zauktualizowalo oprogramowanie pod iPhone, sporo dodatkowych opcji w tym dodawanie srednich i roznego rodazju wskaznikow jak BBands, dziala naprawde dobrze. Wiecie moze kiedy Dukascopy zrobi chociaz jakis maly update ktory w czasie aktualnym pokazywalby wykres i dawal mozliwosc kreslenia srednich ?

ODPOWIEDZ