A to w ogóle jest taka możliwość? Bo coś mi się wydaje, że nie...RAY of Sunshine pisze:Jak ręcznie ustawiać/ przestawiać zegar w JForex?

A to w ogóle jest taka możliwość? Bo coś mi się wydaje, że nie...RAY of Sunshine pisze:Jak ręcznie ustawiać/ przestawiać zegar w JForex?

swietnie!raposo pisze:Jakiś czas temu wspominałem o narzędziu do automatycznego ustawiania SL/TP, BE, TS na platformie JForex (coś a'la LVOE). Wczoraj dostałem wersję beta tej strategii.
 to czekam na finanlna wersje. zlecenia beda aktywne rowniez przy wylaczonej platformie?
 to czekam na finanlna wersje. zlecenia beda aktywne rowniez przy wylaczonej platformie? Mam potwierdzenie, że w listopadzie (o ile nic nieprzewidzianego się nie stanie) narzędzie będzie skończonebartek1916 pisze:swietnie! to czekam na finanlna wersje. zlecenia beda aktywne rowniez przy wylaczonej platformie?
 . Jednak by strategia pracowała musi być uruchomiona platforma z racji, że działa ona na naszym komputerze.
. Jednak by strategia pracowała musi być uruchomiona platforma z racji, że działa ona na naszym komputerze.Najpierw muszą ruszyć automaty na cTraderze. To kwestia ok. miesiąca. Potem zobaczymy jak to wygląda i wtedy bęzie można myśleć o wynalazkachbartek1916 pisze:p.s. mysleliscie moze nad stworzeniem podobnego narzedzia na platforme FxPro cTrader ECN?
 .
.Dwa razy klikasz na średnią, a następnie Editmalsehen pisze:Mam pytanie, nie mogę znaleźć polecenia, którym mógłbym zmienić okres danej średniej. Gdzie ta opcja się znajduje ?
 Time Period. Ta sama opcja jest w momencie dodawania jej do wykresu.
 Time Period. Ta sama opcja jest w momencie dodawania jej do wykresu. Inaczej okno powinno wyglądać jak na obrazku poniżej.
 Inaczej okno powinno wyglądać jak na obrazku poniżej. i najłatwiej przez filtry wyszukać MA.
 i najłatwiej przez filtry wyszukać MA.