A ile było tych opóźnionych transakcji?green7 pisze:Moje konto po prostu traktowane jest inaczej.
BossaFX - perypetie z Dealing Desk (DD)
- jasonbourne
- Pasjonat
17 stron to już ma... wow...
ciągłe wypisywanie o VD kiedy jasno napisali że nie ma trąci brakiem jakiegokolwiek obiektywizmu.
Też już za dużo doświadczyłem sytuacji, gdzie ile to razy winę ponosił 'zły' program, łącze, wszystko tylko nie użytkownik.
Do tego całkowity brak chęci rozwiązania problemu: 'ja wszystko dobrze zrobiłem, ktoś tu musiał coś napsocić'..
spiskowe teorie działające na zasadzie haseł jak z x-files: 'the truth is out there' i 'they are everywhere'
ciągłe wypisywanie o VD kiedy jasno napisali że nie ma trąci brakiem jakiegokolwiek obiektywizmu.
Też już za dużo doświadczyłem sytuacji, gdzie ile to razy winę ponosił 'zły' program, łącze, wszystko tylko nie użytkownik.
Do tego całkowity brak chęci rozwiązania problemu: 'ja wszystko dobrze zrobiłem, ktoś tu musiał coś napsocić'..
spiskowe teorie działające na zasadzie haseł jak z x-files: 'the truth is out there' i 'they are everywhere'
Hope for the best, plan for the worst.
Tych co weszły 11 (przez 3 dni). Niby statystycznie mało, ale dla mnie wystarczająco dla stwierdzenia, że coś jest nie halo.jasonbourne pisze:A ile było tych opóźnionych transakcji?
Za to tych co nie weszły - porównując z kontem działającym ok było 35 (przy czym tu testy trwały niecały dzień). A to statystycznie próbka już istotna .....
Ciekawe zapewne byłoby nałożenie na wykres czasów realizacji zleceń wysłanych z obu kont w tym samym momencie ......
a jak długo to trwało?green7 pisze:Tych co weszły 11 (przez 3 dni). Niby statystycznie mało, ale dla mnie wystarczająco dla stwierdzenia, że coś jest nie halo.jasonbourne pisze:A ile było tych opóźnionych transakcji?
Za to tych co nie weszły - porównując z kontem działającym ok było 35 (przy czym tu testy trwały niecały dzień). A to statystycznie próbka już istotna .....
Ciekawe zapewne byłoby nałożenie na wykres czasów realizacji zleceń wysłanych z obu kont w tym samym momencie ......
Czyli zaczeły sie opużnienia i trwały do wyłączenia auto czy trwały 3 dni i ustały?
- jasonbourne
- Pasjonat
Ja tylko nie rozumiem skąd pewność, że to nie chwilowy błąd, i że zaraz wszystko nie wróci do normy?
Równie dobrze to drugie konto może zacząć działać nagle źle, a to pierwsze dobrze.
Równie dobrze to drugie konto może zacząć działać nagle źle, a to pierwsze dobrze.
Wychodzi, że 3 dni a później się obraził.Ink. pisze:Czyli zaczeły sie opużnienia i trwały do wyłączenia auto czy trwały 3 dni i ustały?
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
no właśnie o to mi chodziło że jeśli trwały 3 dni i ustały to moim zdaniem było to przeciążenie serwera czy inny tego typu czortjasonbourne pisze:Ja tylko nie rozumiem skąd pewność, że to nie chwilowy błąd, i że zaraz wszystko nie wróci do normy?
Wychodzi, że 3 dni a później się obraził.Ink. pisze:Czyli zaczeły sie opużnienia i trwały do wyłączenia auto czy trwały 3 dni i ustały?

Bo naprawde nie rozumiem dlaczego broker ma kombinować , puszczać jakieś pluginy, wieszać tobie platforme, i inne tego typu rzeczy skoro nawet jak jesteś uciążliwym klientem dla nich to zwyczajne DD i skutecznie cie zniechęcą natomiast te teorie spiskowe to tylko fajnie sie czyta a z rzeczywistością nie wiem ile mają wspólnego

Zdaje sobie sprawę że brokerzy robią cuda ale nie wierze że cuda robi bank a raczej DM banku
Cofnij się znowu i przeczytaj. Dla innego konta działającego z tego samego komputera czasy transakcji wysyłanych dokładnie w tym samym momencie były normalne. Gdyby serwer był przeciążony, to czasy transakcji byłby dłuższe dla każdego konta prawda ?Ink. pisze:no właśnie o to mi chodziło że jeśli trwały 3 dni i ustały to moim zdaniem było to przeciążenie serwera czy inny tego typu czort
Znowu: cofnij się i przeczytaj. Ja używam automatu ze strategią ostro skalpującą. Normalne, że nie odpowiada to żadnemu brokerowi MM bo mój zysk to jego strata...Ink. pisze:Bo naprawde nie rozumiem dlaczego broker ma kombinować , puszczać jakieś pluginy, wieszać tobie platforme
Gren trzymaj się.green7 pisze:
Tych co weszły 11 (przez 3 dni). Niby statystycznie mało, ale dla mnie wystarczająco dla stwierdzenia, że coś jest nie halo.
Za to tych co nie weszły - porównując z kontem działającym ok było 35 (przy czym tu testy trwały niecały dzień). A to statystycznie próbka już istotna ....
Masz duży potencjał wiedzy,moja skromna rada skonscentruj się na tym o czym piszę...// tutaj jest klucz..//
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
a ty przeczytaj wcześniej moj postgreen7 pisze:Cofnij się znowu i przeczytaj. Dla innego konta działającego z tego samego komputera czasy transakcji wysyłanych dokładnie w tym samym momencie były normalne. Gdyby serwer był przeciążony, to czasy transakcji byłby dłuższe dla każdego konta prawda ?Ink. pisze:no właśnie o to mi chodziło że jeśli trwały 3 dni i ustały to moim zdaniem było to przeciążenie serwera czy inny tego typu czort

Dane dane dane , a nie słowo, ustosunkowyuje sie do twojego screena, aby można było mowić o tym co mowisz musiał byś zamieścić dwa takie same scrreeny z takim samym przedziałym czasowym

Pozatym moj post ktory zacytowałeś to było pytanie a nie stwierdzenie na ktore otrzymałem odpowiedz że wyłączyłeś auto i nic nie dodaje bo przez to nie można stwierdzić czy to było chwilowe.
Natomiast dalej obstawiam że przenieś;li cie po prostu na dealing desk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.