Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

raposo pisze:Nie bawiłem się tą na Androida
Ja wlasnie mam na Androida....., do podgladu kwotowan super, wykresy sa tez oki, poza tym ze Autoshit jakos mi srednio dziala, ale to szczegol.
raposo pisze:No właśnie nie do końca. Ponieważ nieważne ile zarobisz na danej transakcji, prowizję zapłacisz taką samą
True, moj blad, skrot myslowy. ;)
Ale zalezy w jakim ujeciu :), hahahaha, w kwotowym nie, ale w procentowym - tak. (stosunek prowizji do zysku - to jest zlozone)

Mike_05 ujal to wlasnie procentowo :)

Wazne zeby broker dawal zarabiac i zabieral sobie jakis procent z zarobku a nie z wplaconego depo..... :)
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

konta zarejestrowane w Dukascopy Bank SA po 15 października będą miały wymagany minimalny depozyt na poziomie 5.000 USD.
Dla osób, które chciałyby zainwestować poniżej 5.000 USD powstało Dukascopy Europe (pordmiot zależny Dukascopy Bank SA - www.dukascopy.eu), który umożliwia otwieranie kont już od 100 USD.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

mike_05 pisze:konta zarejestrowane w Dukascopy Bank SA po 15 października będą miały wymagany minimalny depozyt na poziomie 5.000 USD.
Dla osób, które chciałyby zainwestować poniżej 5.000 USD powstało Dukascopy Europe (pordmiot zależny Dukascopy Bank SA - www.dukascopy.eu), który umożliwia otwieranie kont już od 100 USD.
Już o tym wszystkim pisałem... ;)
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 630#358630

Po więcej szczegółów zapaszam na PW.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Jakiś czas temu wspominałem o narzędziu do automatycznego ustawiania SL/TP, BE, TS na platformie JForex (coś a'la LVOE). Wczoraj dostałem wersję beta tej strategii.

Powiem szczerze - jest zaj$#ste :D. Prędkość działania, wszystkie dodatkowe opcje jakie tu są, a jednocześnie przejrzystość i funkcjonalność sprawiają, że chyba każdy Dukas'owski scalper będzie musiał je mieć :).

Obecnie tylko wersja beta ale żadnych błędów póki co nie zaobserwowałem. Finalna ma być w listopadzie ale brak dokładnej daty - jak już będzie nie omieszkam Was o tym poinformować :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

A jest może dostępny na jforex wskaźnik taki jak MA in Color????
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
Gwyn_Bleidd
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gwyn_Bleidd »

Czy muszę po zainstalowaniu platformy ściągać jakieś dane żebym mógł sobie wykresy oglądać? :mrgreen:

Platforma standard
Życie to surfing, więc nie bój się fal.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Gwyn_Bleidd pisze:Czy muszę po zainstalowaniu platformy ściągać jakieś dane żebym mógł sobie wykresy oglądać?
Nie ale odpal ją po rozpoczęciu sesji ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Gwyn_Bleidd
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gwyn_Bleidd »

A da się jakoś ustawiać niestandardowy czas tworzenia się świeczek? Np. 4 min. ;)
Życie to surfing, więc nie bój się fal.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Gwyn_Bleidd pisze:A da się jakoś ustawiać niestandardowy czas tworzenia się świeczek? Np. 4 min.
Nawet 12 sek. lub 34 pips ;). Pobierz instrukcję ode mnie ze strony w dziale Download -> Tutoriale -> JForex Tutorial, a wiele rzeczy stanie się jaśniejszych...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Jak ręcznie ustawiać/ przestawiać zegar w JForex? Jakoś mi się przestawiło, że zamyka mi świecę na M1 nie o pełnej minucie, tylko 9 sekund po ;) I tak każda następna.

Z góry dziękuję

ODPOWIEDZ