Byłem narybkiem na dealera walutowego ale ten temat jakoś mnie wtedy nie zainteresował... Zaskoczyłem dopiero po latach. Szkoda, mogłem się wtedy dużo nauczyć....Mighty Baz pisze:a tego to ja nie wiem,ale tobie chyba nie jest potrzebne, bo byles maklerem...
Gra pozycjami przeciwstawnymi zamiast SL/TP - 'hedge'
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
- Mighty Baz
- Pasjonat
wiesz, forex jest banalny, tylko leszcze doszukuja sie lamp cugana w kazdym zagraniu259 pisze:Byłem narybkiem na dealera walutowego ale ten temat jakoś mnie wtedy nie zainteresował... Zaskoczyłem dopiero po latach. Szkoda, mogłem się wtedy dużo nauczyć....Mighty Baz pisze:a tego to ja nie wiem,ale tobie chyba nie jest potrzebne, bo byles maklerem...
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
Wiem. Chodziło mi bardziej o to co robią duzi i jak i kiedy niż polowanie na "cudowny strzał". I jak robić skuteczny hedge ;-) Mogłem to wziąć od razu gotowe, a tak sam musiałem do tego dojść po latach... Ale to już nie na ten wątek.Mighty Baz pisze: wiesz, forex jest banalny, tylko leszcze doszukuja sie lamp cugana w kazdym zagraniu
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
- Mighty Baz
- Pasjonat
biora po 0.5% , przeciez nie graja na W1259 pisze:Wiem. Chodziło mi bardziej o to co robią duzi i jak i kiedy niż polowanie na "cudowny strzał". I jak robić skuteczny hedge ;-) Mogłem to wziąć od razu gotowe, a tak sam musiałem do tego dojść po latach... Ale to już nie na ten wątek.Mighty Baz pisze: wiesz, forex jest banalny, tylko leszcze doszukuja sie lamp cugana w kazdym zagraniu

DAYTRADER
- Mighty Baz
- Pasjonat
- Mighty Baz
- Pasjonat
- Mighty Baz
- Pasjonat