FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

MURUROA pisze:Ok znalazłem te zlecenia po naciśnięciu całego okresu-thx

Czekam jeszcze na reklamację te 21 dni i później co mam zrobić zamknąć u nich konto - mam tam pare USD ??

Samo się zdeaktywuje ? Żeby po jakimś czasie nie okazło się że będę miał minus.
A dlaczego mialbys byc na minus jak nie otwierasz zadnych transakcji? To nie bank ze placisz prowizje za prowadzenie konta...
Z czasem sami zrezygnuja, a wyciagac pare dolarow nie ma sensu bo koszt przelewu bedzie wiekszy.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

inso
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: inso »

Witam, czy ktos wyplacal srodki od tego brokera w ostatnim tygodniu? Czy wyplata byla bezproblemowa?

ugangu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ugangu »

Ja wypłacałem przez moenybookers w czwartek - bezproblemowo.

inso
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: inso »

ugangu, 28 postow z czego 26 w tym watku...

Czy ktos inny moze dokonywal wyplaty?

marcinx64
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marcinx64 »

Ja miałem problemy, przelewem krajowym kasa gdzieś się zawieruszyła i szła na konto ponad tydzień, support pierw stwierdził że to przez to że nie zasilali rachunków ze względu na wprowadzenie zmian, a później rzekomo moja wina bo nie wpłaciłem w walucie na konto jakie miałem na rachunku, mimo że tak właśnie zrobiłem :lol:
Sukces jest owocem dobrych decyzji, dobre decyzje są owocem doświadczenia, doświadczenie jest owocem złych decyzji.

kowal00
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kowal00 »

U mnie tez bezproblemowo na moneybookers.

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

inso pisze:Witam, czy ktos wyplacal srodki od tego brokera w ostatnim tygodniu? Czy wyplata byla bezproblemowa?
Inso, spokojnie pieniądze na pewno nie zginą.
Z FxSalta korzystam od marca i robię po 2-3 wypłaty w miesiącu i jak na razie nie miałem problemu. Najdłużej czekałem 4 dni, wliczając weekend. Zawsze trzeba liczyć się, że będzie obsuwa z czasem. Problem w tym, że mając konto bankowe w PLN przechodzi przez Moneybookers z którego następuje przewalutowanie (ono też zabiera pewien okres czasu). Kiedyś słyszałem, że opóźnienia powstają także kiedy broker jest mocno obciążony poleceniami wpłat na konto - każda wpłata weryfikowana jest ponownie (źródło/ID) ale nie wiem jak to ma się w rzeczywistości.
Ogólnie nie ma co się martwić, zauważyłem, że najszybciej kasa wpływa na konto jak robię polecenie we wtorki :shock: dziwne...
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

maserati pisze:zauważyłem, że najszybciej kasa wpływa na konto jak robię polecenie we wtorki
Byc moze dlatego ze oni maja konta w Barclays, a banki w UK nie robily transferow w poniedzialki, ale nie jestem pewny czy nadal to praktykuja.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

maserati pisze:Kiedyś słyszałem, że opóźnienia powstają także kiedy broker jest mocno obciążony poleceniami wpłat na konto - każda wpłata weryfikowana jest ponownie (źródło/ID) ale nie wiem jak to ma się w rzeczywistości.
U normalnego brokera tak przynajmniej powinno być... :)
Wypłaty nie idą z automatu tylko podlegają weryfikacji - dane, nr konta, stan środków... Księgowość ma określone moce przerobowe. Jeśli wypłat jest dużo to może się to przeciągnąć np. o 1 dzień (lub dwa jeśli realizują je tylko w określonych dniach tygodnia). Dotyczy to szczególnie niektórych pór roku np. okolice świąt BN.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

Mam pytanko na szybkości....
Brat chce założyć u nich konto ale w PLN, i ile wynosi minimalna wpłata? W USD to jest 250. Rozumiem, że powinno się przeliczyć tą kwotę razy kurs USD/PLN i chyba tak najprościej... Nie znalazłem żadnego info na temat tej wpłaty :?
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

ODPOWIEDZ