FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

daromanchester pisze:W JadeFX to do teraz mi pokazuje że mam tam kasę, a wiadomo że już ich dawno nie ma.
daromanchester pisze:Czerwona lampka się zapalała
daromanchester pisze:Bo jak to się mówi ostatni gasi światło
rozmawialem przed chwila z kolega ktory chcial zalozyc u nicih konto jakes 1,5 tygodnia temu...do tej pory mu nie otworzyli n
W gruncie rzeczy sprawa jest prosta...
Trzeba zakładać konta w bankach FX lub brokerach pod nadzorem NFA lub CFTC... ostatecznie FSA...
Jeżeli byście się tego trzymali FUNDAMENTALNIE... to nie mielibyście... problemów.....

Pozdrawiam.

Dodano po 9 minutach:
Zz jesli chodzi o Barclays to fakt maja pro tradera, wiem ze dzis wspominales w watku ailora o tym, ba mam nawet u nich konto bankowe, swego czasu pytalem sie o otworzenie BARX direct min wplata 5k funtow. Jesli Cie to interesuje to moge przejsc sie jeszcze raz i zapytac o szczegoly
Wypytaj ile możesz łącznie ze szczegółami..i wrzucaj...,na pewno forumowiczom się przyda w przyszłości...

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

zz pisze:W gruncie rzeczy sprawa jest prosta...
Trzeba zakładać konta w bankach FX lub brokerach pod nadzorem NFA lub CFTC... ostatecznie FSA...
Jeżeli byście się tego trzymali FUNDAMENTALNIE... to nie mielibyście... problemów.....
Ehhh zz ja jestem u broka który istnieje od '74r. i jest pod nadzorem FSA i mam go tutaj na miejscu w UK.
JadeFx miałem do testów i tylko po to. Żal jedynie mam że nie ja przyłożyłem się do wyczyszczenia mojego skromnego depo tylko ktoś za mnie to zrobił.
No ale jest podobno szansa.... ale nie monitoruje sprawy.... kiedyś się rozwiąże sama.
W tym tygodniu w końcu założyłem konto do testów u jakiegoś marnego broka STP z Cypru.
Miałem zamiar tutaj ale sobie pomyślałem że jak wybiorę marnego to może tak szybko nie splatuje :)

Pozdrawiam
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Gren z tego co słyszałem... o Currenex to dorzuciłbym jeszcze..
1-Deutsche Bank
2-JP Morgan
3-Morgan Stanley
4-Leading ECNs
5-Citi...
6-London Capital Group FX ..są dobrzy..
7-FXCM
Gren... tak ogólnie..Założona w 1999 roku, Currenex oferuje korporacyjnych i instytucjonalnych nabywców i sprzedawców na rynkach FX i pieniądze niezawodny, tani i bezpieczny dostęp elektroniczny do globalnego rynku walutowego. Łączy ponad 70 globalnych banków do przełożonego elektronicznej sieci handlowej, co Currenex jednym z najgłębszych basenów płynności na rynku Forex.

Currenex jest wiodącym dostawcą w pełni zintegrowanych, wysokowydajnych rozwiązań transakcji walutowych dla klientów, którzy wymagają zaawansowanych technologii i różnych płynności

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Dzisiaj strona dziala wiec chyba po panice :D
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

Strona działa, na koncie kasa jest :]

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

MajorGC pisze:Dzisiaj strona dziala wiec chyba po panice :D
i dobrze, mozna odetchnac z ulga :)

na starych kontach byly indeksy, obecnie ich nie ma.
wie Ktos czy planuja wprowadzic je ponownie do oferty?

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

Scoobi pisze:
MajorGC pisze:Dzisiaj strona dziala wiec chyba po panice :D
na starych kontach byly indeksy
Planuja wprowadzic nowe instrumenty do handlu i poprawic spread oraz plynnosc przez nowych dostawcow (szkriny), obecnie z 3 zostal im sie jeden, testuja tez nowy bridge - info z suportu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

Gdzie fxsalt jest regulowany i jak dokładnie szukać jego zwierzchnika - kontrolera ??

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

trader0002 pisze:Gdzie fxsalt jest regulowany i jak dokładnie szukać jego zwierzchnika - kontrolera ??
Aktualnie o ile wiem to nigdzie.
Green
Obrazek
Obrazek

MURUROA
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MURUROA »

"Małe" poślizgi na fxsalt w załączniku. 3 ostatnie pozycje (i skąd te -11 USD ??)

Rozumiem że parę pips jest normalne ale otwierając zlecenie od razu - 150 do 250pips na minusie gdzie w oknie kupna różnica zaledwie 5pips.

Otrzymałem dzisiaj zwrot części pieniędzy na depo. Czekam na resztę i mam nadzieję że wszystko zrócą bo straciliby w moich oczach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ