Witam,
Wlasnie zalozylem rachunek i dziwi mnie jedna rzecz: mianowicie spread na wiekszosci par zmienia sie w bardzo malym zakresie, np:EURUSD 0.8-1,GBPJPY 1.9-2. Jeszcze jakis czas temu na demo spready zmienialy sie bardzo dynamicznie i czesto mozna bylo zobaczyc 0.Tez tak macie i od jakiego czasu?
pozdr.
edit:
Sprawa wyjasniona z supportem.Podobno dodaja nowe instrumenty i dlatego spread jest rozszerzony.
FXsalt , www.fxsalt.com
Po kilku tygodniach totalnej porażki z poślizgami znowu jest tfu tfu dobrze, a nawet lepiej niż u czołowych brokerów. Zobaczymy czy uda się to FxSalt utrzymać wreszcie czy będzie miesiąc dobrze i znowu "coś nie wyjdzie"
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Problem rozwiązany. Moze dla kogos będzie to uzyteczne.polaczeq pisze:Chce otworzyc jeszcze jeden rachunek w fx salt. Obecnie mam w PLN, ale kolejny bedzie w USD. Oczywiscie zakladam rachunek rzeczywisty tj przy pierwszym koncie? OK. Zalozmy, ze juz to zrobilem. Fx salt bedzie czekac na zasilenie konta. Czy moge od razu na nowo utworzone konto przelac kase z mojego pierwszego konta w PLN?
Kolejne konto zakładamy w ten sam sposób jak poprzednio - te same dane, skany, tylko inne loginy i hasła.
Na czyste konto mozna przelac kaske z innego konta - wystarczy tylko id klienta, bo numer mt4 pojawi się po wpłacie depo. Transfer w moim przypadku trwał ok 30 godzin. Zostal przewalutowany z PLN na USD wg kursu FXSALT.
Jeśli to było po informacjach o zwiększaniu płynności na dolarze - to mógł być bardzo duży - ruchy były spore i niespodziewane co jeszcze zwiększyło spread.Helium pisze:Witam.
Możecie mi powiedzieć jaki był dzisiaj spread o parze eur/usd, usd/jpy o godz. 15:50.?????
Ja miałem longi na USD/PLN i szeroko mi się oczy ze zdziwienia otworzyły, na szczęście malutkie pozycje.