buy
SL (-1,50$) Stan rachunku: 40,66$
ToyToy Trading (bez wskaznikow) - czyli co mi sedes podpowie
Jeśli chodzi o system kierunku jest ok. Jeśli chodzi o wielkość SL/TP to tutaj jest problem.
Musi być ona uzależniona od zmienności rynku i godzin Bo prawdopodobieństwo dużego ruchu po otwarciu Londynu a o godzinie 23 czyli martwej sesji są bardzo, bardzo różne. Po odróżnieniu tych wszystkich sytuacji i wyliczaniu na bieżąco stosunku wielkości SL do TP w zależności od zmienności i czasu w jakim rynek się znajduje - system z R:R 3:1 i losowymi wielkościami może przynosić zysk.
Pozostaje tylko kwestia tej drobnostki, którą opisałem
Musi być ona uzależniona od zmienności rynku i godzin Bo prawdopodobieństwo dużego ruchu po otwarciu Londynu a o godzinie 23 czyli martwej sesji są bardzo, bardzo różne. Po odróżnieniu tych wszystkich sytuacji i wyliczaniu na bieżąco stosunku wielkości SL do TP w zależności od zmienności i czasu w jakim rynek się znajduje - system z R:R 3:1 i losowymi wielkościami może przynosić zysk.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
moim zdaniem sedes dobrze kombinuje i mimo paru błędów psychologicznych (widać ze targają nim czasem emocje) jest ok, zaczyna odrabiać straty i jest full time trejderem co przemawia tylko na jego korzyśćAkhh pisze:Jeśli chodzi o system kierunku jest ok. Jeśli chodzi o wielkość SL/TP to tutaj jest problem.
TaaakInk. pisze:moim zdaniem sedes dobrze kombinuje i mimo paru błędów psychologicznych (widać ze targają nim czasem emocje) jest ok, zaczyna odrabiać straty i jest full time trejderem co przemawia tylko na jego korzyśćAkhh pisze:Jeśli chodzi o system kierunku jest ok. Jeśli chodzi o wielkość SL/TP to tutaj jest problem.