hahaha4promile pisze:W takich przypadkach mogę się pocieszać, że mogę ##### na mojego doradcę inwestycyjnego.
mistrzostwo świata

powodzenia !
A powiedz mi jakie znaczenie ma TF w tym przypadku bo nie rozumiem, co różnica czy po powrocie od swojego doradcy odpali zlecenie na m1/m5/d1/mn1 ?? przecież nie analizuje wykresu a z tego co mi wiadomo cena rusza sie tak samo tylko na m5 bedzie to miliard świeczek a na mn1 jedna, bo zmieniając TF nie zmieniasz zakresu wahań ceny tylko wygląd wykresu i okres na jaki patrzyszka7 pisze:8 strona i widze ze jeszcze nie zauwazyles, nie chce sie wymadrzac, ale przegrasz bo statystyka jest przeciwko tobie takze dlatego ze grasz na m5, przy takim interwale takim tp i sl spred powoduje ze nasze szanse procentowo znacznie maleja, nawet na edwardzie, gdzies tu byl nawet post w jednym z zurnali z dokladnymi wyliczeniami, matematyki sie nie oszuka,grajac m5 trzeba byc znacznie ale to znacznie lepszym niz losowa statystyka, zwieksz sl i tp razy 10 agonia potrwa znacznie dluzej
@ ka7: rzadko czytuje zurnale - czy moglbys mnie troche naprowadzic gdzie to ta analiza byla ?ka7 pisze:8 ... gdzies tu byl nawet post w jednym z zurnali z dokladnymi wyliczeniami, matematyki sie nie oszuka...