schreek pisze:witam mam problem z generowaniem raportów do pliku excela na platwormie real, co się dzieje moze cos z moimi ustawieniami. dopowiadam że pokazaujemy mi sie obrys tabeli, a i używam excela 2007
Ta opcja nie działa zarówno na platformie rzezcywistej jak i DEMO. Niestety w chwili obecnej nie znamy przyczny oraz przewidywanej daty rozwiązania problemu.
Rene pisze:demo - jak juz pisalem kilka postow temu nie mogę od kilkunastu dni zamknąc jednej pozycji - przy probie zamkniecia pisze "cena niedostepna"
Proszę o maila z numerem pozycji na adres
at.demo@alior.pl
Rene pisze:live (i ten jest bardzo irytujący) po ustawieniu alarmów, są one obecne przez około 1 dzien. po dwoch, trzech restartach platformy znikają - nie ma ani jednego i trzeba je definiować od początku. Problem jest na tyle poważny że alarmy spełniają dosc wazna funckję a nie można być pewnym czy uprzedniuo ustawione są, czy ich nie ma
Postaramy się zweryfikować tę kwestię
freetrader pisze:1. Po otwarciu (zalogowaniu) czcionka na wykresie wielkości konia (rozdzielczość 1680x1050)
Czy problem występuje po każdorazowym uruchomieniu aplikacji ? Dotychczas nie spotkaliśmy się z tego typu problemem.....
Pozdrawiam,
Dariusz Wiśniewski