go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

mzyska pisze:Dlaczego platforma demo nie działa już kilka godzin?
U nas wszystko jest ok, platforma demo działa bez problemu. Najprawdopodobniej wystąpiły jakieś problemy natury technicznej po Twojej stronie. Skontaktuj się z nami (dane na naszej stronie w zakładce kontakt lub live chat), a my postaramy się Ci pomóc.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

GO4X

Gdzie można przeczytać regulamin odnosnie promocji "+ 500" ? Regulamin był na Waszej stronie, ale niestety strona zniknęła na długo przed końcem tej promocji.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

MarioDM pisze:GO4X

Gdzie można przeczytać regulamin odnosnie promocji "+ 500" ? Regulamin był na Waszej stronie, ale niestety strona zniknęła na długo przed końcem tej promocji.
Regulaminy masz podpięte w dziale "Dokumenty". Strona zniknęła, bo promocja już się skończyła.

klif
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: klif »

MarioDM, jeśli chodzi o to, że zarobiłeś 500 złotych, a w niedzielę tajemniczo wcięło Ci z konta bonusowe 500, to skontaktuj się z GO4X telefonicznie, odkręcą temat :)

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

GO4X

Odnośnie tej promocji "+500" mam pytanie dotyczące fragmentu regulaminu .
Co oznacza pojęcie : "transakcja rozliczona" ?

I dlaczego w zamieszczonym regulaminie jest napisane, że okres premiowy to okres od 6 maja do 31 lipca. Przecież od maja obowiązywało tylko przedłużenie promocji, która pojawiła się pierwotnie w kwietniu. Wówczas jasno było powiedziane, że okres obowiązywania promocji jest od początku maja do końca lipca. Łatwo to sprawdzić poprzez zerknięcie kiedy była dopisana kwota promocyjna do rachunku.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2011, 16:51 przez MarioDM, łącznie zmieniany 2 razy.
Trust no bit**es.

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

MarioDM pisze:"transakcja rozliczona" ?
zamknięta
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Zgodnie z naszymi wcześniejszymi obietnicami od niedzieli zwiększamy liczbę instrumentów na platformie GO4X. Wśród nowości coś dla miłośników spekulacji (i starych filmów, jeśli pamiętacie "Nieoczekiwaną zmianę miejsc") - GO_ORANGE. Oczywiście to tylko 1 z 18 instrumentów, który pojawi się od przyszłego tygodnia. Więcej informacji na naszej stronie.

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

poprawcie bo śmiesznie to wygląda
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Cieszę się bardzo z bogatszej oferty. "Nieoczekiwana Zmiana Miejsc" to oczywiście film kultowy. Wtedy po raz pierwszy dowiedziałem się, że gdzieś na świecie handluje się sokiem pomarańczowym i tuszami wieprzowymi. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że sam kiedyś będę na tym grał :) .Co do indeksów to szkoda, że włoski i hiszpański tak późno wchodzą bo najlepsze jazdy na tych indeksach już za nami. Ale kto wie, może i przed nami. Tajwański indeks to trochę nietrafiony. Tylko dla nocnych marków. Powinniście wstawić indeksy : rosyjski, brazylijski i turecki. Moje ulubione z czasów gdy grałem w XTB.
Mam nadzieję, że nowe instrumenty są także jako mikroloty.
Tylko jeszcze musicie koniecznie wprowadzić akcje z całego świata jako CFD i będzie OK. No może nie z całego. Wystarczą akcje z Niemiec, USA i Brazylii . Ponieważ nikt w Polsce nie oferuje jednak akcji brazylijskich więc na nie, nie ma chyba co liczyć.

Janek Trader ma rację - musicie poprawić opis na stronie bo ktoś źle powstawiał opisy nowych instrumentów.
Trust no bit**es.

Baxter
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Baxter »

w końcu będziecie mieli normalną miedź z COMEXU, bo godziny sesji poprzedniej to chyba sam pan Potaczała ustalał (albo jego mama;)
niby LME, ale często o nawet o 12 brakuje cen, chodź zgodnie ze specyfikacją powinna ruszać o 8.30 - w XTB taki sam kontrakt i nie mają problemów.
notabene, musieliście sporo kasy zainwestować w umowy z giełdami, bo z tego co wiem, to nie wystarczy instrumentu nazwać GO_FTSE100 i udawać, że to niby kurs futures FTSE, ale inna nazwa handlowa. Płaci się słono także za notowania w czasie rzeczywistym, nawet jeżeli mapujecie je z bloomberga czy innego źródła.
W Londynie to was pewnie znają, jak na te wasze prognozy czekają;D

ODPOWIEDZ