Długo tym nie pożywicie się. Bo nawet najgłupszy klient w końcu się zorientuje że jest rąbany.
To tak jakby pójść do banku po kredyt . W normalnym banku odsetki 20% a w Go4x 200%.
Nie planujemy podnoszenia depozytów, ale naprawdę proszę, konkretne pytania dotyczące np.warunków transakcyjnych proszę kierować bezpośrednio do nas, a nie na forum. W każdym razie, mam nadzieję, że odpowiedź Cię satysfakcjonujeMarioDM pisze:GO4X
"... giełda CME podniosła wysokość wymaganego depozytu przy transakcjach futures na amerykańskie obligacje ... "
Czy wpłynie to na wysokość depozytu na ten instrument w GO4X ?
Owszem , satysfakcjonuje. A tak na przyszłość to gdzie kierować pytanie bezpośrednio do Was ? Dzwonić na infolinie czy też może jakiś inny sposób ?GO4X pisze:
Nie planujemy podnoszenia depozytów, ale naprawdę proszę, konkretne pytania dotyczące np.warunków transakcyjnych proszę kierować bezpośrednio do nas, a nie na forum. W każdym razie, mam nadzieję, że odpowiedź Cię satysfakcjonuje
Jasne, ale czasem po prostu można przegapić wypowiedź na forum, a Klient czeka i co gorsza - potem się denerwuje że nie otrzymał odpowiedziMarioDM pisze:Owszem , satysfakcjonuje. A tak na przyszłość to gdzie kierować pytanie bezpośrednio do Was ? Dzwonić na infolinie czy też może jakiś inny sposób ?GO4X pisze:
Nie planujemy podnoszenia depozytów, ale naprawdę proszę, konkretne pytania dotyczące np.warunków transakcyjnych proszę kierować bezpośrednio do nas, a nie na forum. W każdym razie, mam nadzieję, że odpowiedź Cię satysfakcjonuje
Wolałem zadać to pytanie tu bo wiem, że Ty lepiej się w tym orientujesz, a w razie gdybyś nie wiedział to masz więcej czasu na dowiedzenie się, natomiast na infolinii pracownicy nie będą w stanie wiarygodnie odpowiedzieć na takie pytanie.