go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

Ale swapy szok :!: :!: :!: :!:

Długo tym nie pożywicie się. Bo nawet najgłupszy klient w końcu się zorientuje że jest rąbany.
To tak jakby pójść do banku po kredyt . W normalnym banku odsetki 20% a w Go4x 200%.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

Awatar użytkownika
Leszcz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Leszcz »

A XTB znowu poleciało po swapach na parze EUR/PLN. Nie wiem jak u nich to działa. Pewnie znowu okresowo. Ale to skandal, że przy takiej różnicy stóp oba swapy są w tej chwili ujemne!

Jest jakiś broker, który ma uczciwe swapy na tej parze?

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

W FXPro masz 2.51
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

J.Borkowski
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: J.Borkowski »

troche jak windows i linux, mysle ze MT4 juz zostanie

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

GO4X

http://euro.bankier.pl/news/article.htm ... 3%207%2015

"... giełda CME podniosła wysokość wymaganego depozytu przy transakcjach futures na amerykańskie obligacje ... "

Czy wpłynie to na wysokość depozytu na ten instrument w GO4X ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

MarioDM pisze:GO4X
"... giełda CME podniosła wysokość wymaganego depozytu przy transakcjach futures na amerykańskie obligacje ... "

Czy wpłynie to na wysokość depozytu na ten instrument w GO4X ?
Nie planujemy podnoszenia depozytów, ale naprawdę proszę, konkretne pytania dotyczące np.warunków transakcyjnych proszę kierować bezpośrednio do nas, a nie na forum. W każdym razie, mam nadzieję, że odpowiedź Cię satysfakcjonuje :)

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

GO4X pisze:
Nie planujemy podnoszenia depozytów, ale naprawdę proszę, konkretne pytania dotyczące np.warunków transakcyjnych proszę kierować bezpośrednio do nas, a nie na forum. W każdym razie, mam nadzieję, że odpowiedź Cię satysfakcjonuje :)
Owszem , satysfakcjonuje. A tak na przyszłość to gdzie kierować pytanie bezpośrednio do Was ? Dzwonić na infolinie czy też może jakiś inny sposób ?
Wolałem zadać to pytanie tu bo wiem, że Ty lepiej się w tym orientujesz, a w razie gdybyś nie wiedział to masz więcej czasu na dowiedzenie się, natomiast na infolinii pracownicy nie będą w stanie wiarygodnie odpowiedzieć na takie pytanie.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

MarioDM pisze:
GO4X pisze:
Owszem , satysfakcjonuje. A tak na przyszłość to gdzie kierować pytanie bezpośrednio do Was ? Dzwonić na infolinie czy też może jakiś inny sposób ?
Wolałem zadać to pytanie tu bo wiem, że Ty lepiej się w tym orientujesz, a w razie gdybyś nie wiedział to masz więcej czasu na dowiedzenie się, natomiast na infolinii pracownicy nie będą w stanie wiarygodnie odpowiedzieć na takie pytanie.
Jasne, ale czasem po prostu można przegapić wypowiedź na forum, a Klient czeka i co gorsza - potem się denerwuje że nie otrzymał odpowiedzi ;) Najszybciej będzie na Livechacie na stronie, tam pracownik też ma chwilę żeby się dowiedzieć, Mail ze strony zadziała równie dobrze.

Baxter
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Baxter »

Witam,
przepływ informacji zdaje się u Was często szwankować, ale to co zrobiliście dziś z rolowaniem platyny przeszło wszelkie standardy.
Miedzy 7:08 a 8:49 na wykresie jest 180 pipsowa luka. O 10:17 dostaję wiadomość o rolowaniu które miało miejsce w dniu dzisiejszym:

W dniu dzisiejszym nastąpiła zmiana kontraktów bazowych dla instrumentu GO_PLATIN.
W związku z tym rachunki klientów, którzy posiadali otwarte pozycje na w/w instrumencie zostały uznane, bądź obciążone, dodatkowymi punktami swapowymi w zależności od posiadanych pozycji.

Na stronie informacja o rolowaniu platyny w dniu 13lipca - które nie odbyło się wcale 13 lipca. To są te nowe standardy? Nawet przeciętny broker MM podaje informacje o rolowaniach z wyprzedzeniem, a nie po fakcie.

mzyska
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mzyska »

Dlaczego platforma demo nie działa już kilka godzin?

ODPOWIEDZ