zeby zlozyc zlecenie w go4x trzeba zamknac poprzednie???
to nie jest jakas tam przerwa w sieci, bo nawet pokusilam sie o restart kompa i dalej po wklepaniu F9 lub new order wsialo mi cos takiego jak w zalaczniku, tylko zamkniecie poprzedniej pozycji odblokowalo mozliwosc dalszego skladania zlecen, i tylko porsze nie kierowac mnie na jakies kontakty telefonicze godzina byla do snu, a nie na rozmowy w sprawie reklamacji, zreszta zanim bym sie dodzwonila to cena by mi uciekla
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
Janek Trader pisze:poprawcie bo śmiesznie to wygląda
Wielkie dzięki za informacje o błędzie. Rzeczywiście umknął on naszej uwadze i - gdyby nie Twoja interwencja - zapewne by wisiał do dziś. A tak został poprawiony jeszcze w piątek.
Janek Trader pisze:poprawcie bo śmiesznie to wygląda
Wielkie dzięki za informacje o błędzie. Rzeczywiście umknął on naszej uwadze i - gdyby nie Twoja interwencja - zapewne by wisiał do dziś. A tak został poprawiony jeszcze w piątek.
Dostanę za to jakiegoś bonusa ?????
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
GO4X
Chyba nieco pospieszyłem się chwaląc rozszerzenie oferty. Niby dobrze, że ona nastąpiła, ale specyfikacja instrumentów wykonana fatalnie.
Oto kilka przykładów :
Oats - depozyt 1876
Cattle - depozyt 5388
Leanhogs - depozyt 4140
Orange - depozyt 3253
Specyfikacja tych instrumentów nijak ma się do całej reszty dostępnych już instrumentów a już tym bardziej do mikrolotów.
Wprowadzając nowe instrumenty powinno się zadbać aby były one zbliżone wartością do reszty oferty . Wydawałyby się , że jest to oczywiste.
Nie chodzi tu zresztą o sam depozyt tylko o ustalone wartości pipsów. Zajmując pozycję sprawdzam jaką wartość ma dzienny zakres wahań i w/g tego ustalam wielkość pozycji w stosunku do wartości portfela.
Powinniście zmienić wycenę tych instrumentów bo w przeciwnym wypadku nie będą popularne i wprowadzenie ich nic nie da. Należy zadbać aby oferta była różnorodna pod względem wyboru instrumentów, ale jednorodna pod względem wartości w gotówce.
Jeśli macie z tym problem to mogę Wam wskazać ile powinna wynosić wartość pipsów przy najmniejszej wielkości pozycji (0,01) nowych instrumentów.
Oto lista wraz z sugerowana wartością pipsa ( w nawiasach napisałem o ile należy zmniejszyć wartość pipsa od obecnej wartości) :
Jeśli byście sie pokusili o zmianę wartości pipsów w/g powyższej listy to może przy okazji zmieńcie również wartość pipsów , niektórych istniejących już wcześniej instrumentów. Oto ich lista :
Zmieniając wycenę instrumentów w/g powyższej propozycji stworzycie bardzo jednorodna ofertę pod względem wartości co bez watpienia ułatwi klientom grę na nich.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Czyli, albo się chłopaki gubią, albo też namawiają do gry na walutach. Innej drogi nie ma
Szprycowanie $ sterydami...
Poza tym - sprawdzam nową dla mnie metodę grania. Kiedy ją zrozumię to każdemu początkującemu pomogę - NA BANK -
CZEKAJCIE NA MOJE SCREENY
No i niestety cisza w sprawie depozytów nowych instrumentów. Ciekawostką jest to, ze następnego dnia po moim poprzednim poście zostały mocno zmniejszone wartości pipsów na Cattle, Leanhogs, Oats oraz Rapeseed. Niestety tylko na demo. Próbowałem wejść na Leanhogs w realu i okazało się, że depo nadal wynosi 5k PLN. Niezły ZONK. Próbuję dowiedzieć się jak wyglądaja obecnie te depozyty, ale na live chat podają link do kalkulatora, który jest na stronie , a w nim nie ma ujętych najnowszych instrumentów. Dzwoniłem do nich i ponoć są już te instrumenty w kalkulatorze. Widać nie uaktualniono go na stronie.
Niestety polityka informacyjna szwankuje.
Trust no bit**es.
Szwajcar pisze:
Margin potrzebny do otwarcia pozycji sprawdź sobie tym skryptem.
A jak on działa ? Ponieważ po rozpakowaniu miał rozszerzenie ex4 więc wrzuciłem go do katalogu indicators. Niestety gdy wybieram go ze wskaźników własnych nic się nie dzieje. Po restarcie platformy oczywiście.
Trust no bit**es.