go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

ramaso, niewiele Ci trzeba, żeby poprawić humor. Może to poprawi Ci humor na cały przyszły tydzień :) W ramach sprostowania - nasza firma matka to pierwszy polski dom maklerski na rynku Forex, nadzorowany od dawna przez KNF.
Korzystając z okazji dodam jeszcze tylko, że po pierwszych kliku dniach promocji Podwajamy Twoje Zyski mamy już pierwsze ciekawe obserwacje. Niektórzy uczestnicy na koniec miesiąca będą na pewno zadowoleni... Przypominam też, że udział w promocji dla obecnych Klientów jest zupełnie bezpłatny, wystarczy tylko aktywować promocję na swoim koncie wypełniając formularzyk na stronie.

Awatar użytkownika
ramaso
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramaso »

GO4X pisze:ramaso, niewiele Ci trzeba, żeby poprawić humor

bo ja w ogóle pogodny człowiek jestem :D

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

Byłbym bardzo zadowolony z obniżki swap-ów. Obecnie gram długoterminowo. Przykłady swap-ów:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2011, 10:23 przez jamesfisher, łącznie zmieniany 2 razy.

Norman

Nieprzeczytany post autor: Norman »

Moze czas pomyslec nad oddzielna tabela swap dla bardziej aktywnych , prosze sie ustosunkowac do mojej propozycji

daniel0001
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: daniel0001 »

Jak to jest ze swapem u nich?

http://www.tms.pl/instrumenty/forex/punkty-swap.html

On jest ruchomy w zależności od dnia? Ogólnie co sądzicie o swapach w tms, są wysokie w porównaniu z innymi?

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

daniel0001 pisze:Jak to jest ze swapem u nich?

http://www.tms.pl/instrumenty/forex/punkty-swap.html

On jest ruchomy w zależności od dnia? Ogólnie co sądzicie o swapach w tms, są wysokie w porównaniu z innymi?
Są bardzo wysokie ! Np. FxPro dopłaca do pozycji długiej dla Eur/Usd
Swapy można sprawdzić w platformie klikając prawym przyciskiem myszki na dowolną parę walutową i wybierając z listy -> Symbole -> Właściwości.
Wyświetlą się aktualne szczegóły danej pary. W ten sposób możemy porównać swapy u każdego brokera :)
Miłym ukłonem w stronę klientów Go4X byłaby ich obniżka :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Co się u Was dzieje z platyną ? Nowe zlecenie to tylko "przez zapytanie", a przy posiadanych już pozycjach TP i SL 400 pipsów. Jeszcze w piątek było 100 pipsów. Jeśli coś takiego robicie to gdzie do licha info ? Po raz kolejny powtarzam, że info u Was strasznie kuleje.

Dodano po 7 minutach:

Sprawdziłem w XTB i też jest z platyną problem. Nowe zlecenie tylko "przez zapytanie", a wejście z limitem ... 1000 lotów. XTB jak zwykle "dokłada do pieca" i to na maxa.
Tak czy siak jakieś info powinno się pojawić nt. platyny.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Najnowszy konkurs dla nowych i obecnych klientów jest strzałem w dziesiątkę. Byłoby super gdyby swapy zostały obniżone. Obliczyłem sobie, że gdybym trzymał pozycje np w AM to zarobiłbym extra 70 zł (na swapach). Jakie jest obecne stanowisko GO4X w sprawie ich obniżenia ?

Awatar użytkownika
Yenn
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yenn »

co do konkursu, to każdy szanujący sie ma aktualna tabelę wyników, może postaracie się ją stworzyć

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

W kwestii swapów to nic w tej chwili nie mogę powiedzieć, przekazaliśmy dalej i zastanowimy się, ale to jest już grubsza sprawa która musi znaleźć swój finał "wyżej". Zobaczymy, nie mówię nie.
Jeśli chodzi o konkurs to lista będzie - ale zostanie przygotowana po pierwszym miesiącu. Nie można zrobić listy w chwili obecnej bo nie o to chodzi - podwojony zysk należy się pierwszej pięćdziesiątce po pierwszym miesiącu kalendarzowym. Lista będzie! :)

ODPOWIEDZ