go4x - polski broker4 (tms)
-
- Bywalec
Zaznacz sobie opcje "Pokaż Linię Ask" i sam zobaczysz co i jak. Jakiś rok temu jak składałem zlecenie na Dax'a tuz przed danymi z amerykańskiego rynku pracy to po danych o mało nie spadłem z fotela, i nie było to spowodowane bynajmniej reakcją rynku na te dane tylko właśnie tym jak ładnie spreeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaad się zwiększył. A tak na marginesie to chciałbym się dowiedzieć czy można się spodziewać w niedalekiej przyszłości możliwości handlu akcjami?
Cóż, handlu akcjami nie mamy w najbliższych planach.ZielonyBeret pisze:A tak na marginesie to chciałbym się dowiedzieć czy można się spodziewać w niedalekiej przyszłości możliwości handlu akcjami?
Na razie brak informacji co do ewentualnej powtórki. Dla niektórych gra o 500 złotych ciągle trwa. Jak coś będziemy wiedzieli to na pewno damy znaćlukaszma pisze:kiedy reedycja pomocji +500

Co się stało Panu Forexowi?
Dzisiaj (01.07.2011.) przy próbie uruchomienia konta real dostałem informację „zły rachunek”. Konto promocyjne „500+” - a rachunek miał działać do 31 lipca?

Dzisiaj (01.07.2011.) przy próbie uruchomienia konta real dostałem informację „zły rachunek”. Konto promocyjne „500+” - a rachunek miał działać do 31 lipca?

Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
To dziwne, ale na forum Ci nie pomożemy. Skontaktuj się z nami bezpośrednio (najszybciej będzie telefonicznie) i zobaczymy, o co chodzi.zbystest pisze:Co się stało Panu Forexowi?
Dodano po 7 minutach:
Ostatnio niewiele się tu działo, ale przygotowywaliśmy nowe, bardzo ciekawe wg. nas promocje. Kiedyś ktoś na forum skarżył się, że oferta 500+ jest tylko dla nowych graczy i Klienci posiadający już rachunki nie mogą na tym skorzystać. Dlatego też postanowiliśmy to zmienić.
Jak może już wiecie, od kilku dni działa promocja Poleć GO4X znajomemu gdzie za każde polecenie można zgarnąć 50zł. To chyba całkiem fajna propozycja dla osób, które znają niezdecydowane osoby. Pomóżcie im przekonać się do Forexu, a bonus fundujemy my.
Jakby tego było mało, dziś odpalamy kolejną promocję, tym razem bardzo konkretną, skierowaną zarówno do nowych jak i obecnych Klientów! Podwajamy Twoje zyski - bo o tym mówię - to sposób na podwojenie zysków z rachunku! Działa dokładnie tak samo jak to napisałem: jeśli osiągnie się odpowiednią stopę zwrotu, z końcem miesiąca sprawdzamy listę Klientów i pierwszej pięćdziesiątce PODWAJAMY to, co zarobili w ciągu ostatnich 30 dni. Maksymalnie dajemy 10 000 złotych (co chyba jest okej?

niby ok, ale nie do konca...GO4X pisze:
Podwajamy Twoje zyski[/url] - bo o tym mówię - to sposób na podwojenie zysków z rachunku! Działa dokładnie tak samo jak to napisałem: jeśli osiągnie się odpowiednią stopę zwrotu, z końcem miesiąca sprawdzamy listę Klientów i pierwszej pięćdziesiątce PODWAJAMY to, co zarobili w ciągu ostatnich 30 dni. Maksymalnie dajemy 10 000 złotych (co chyba jest okej?). Szczegóły w regulaminie. Działamy!
prosta sytuacja:
koncze na 20 pozycji np z zyskiem 3000zl. wg regulaminu nie bede mial podwojenia, a jedynie dostane jego 33% czyli 1000zl.
ponizej wycinek regulaminu promocji:
Maksymalna Wartość Premii oznacza PODWOJENIE
ZYSKÓW KLIENTA z zastrzeżeniem:
a) dla Uczestnika, który osiągnął najwyższą Stopę
Zwrotu wśród wszystkich Uczestników Promocji
wartość nie przekraczająca 10 000 zł
b) dla Uczestnika, który osiągnął drugą co do wartości
Stopę Zwrotu wśród wszystkich Uczestników
Promocji wartość nie przekraczająca 5 000 zł
c) dla Uczestnika, który osiągnął trzecią co do wartości
Stopę Zwrotu wśród wszystkich Uczestników
Promocji wartość nie przekraczająca 3 000 zł
d) dla Uczestników, którzy osiągnęli od czwartej do
pięćdziesiątej pod względem wielkości Stopy
Zwrotu wśród wszystkich Uczestników Promocji
wartość nie przekraczająca 1 000 zł
-
- Uczestnik
Oszczędności na kurierze?!
Zdziwił mnie bardzo fakt, że w momencie coraz większej ilości brokerów oferujących dostęp do tego rynku GO4X wycofał możliwość korzystania z usług firmy kurierskiej przez przyszłych klientów. Jeszcze na początku roku przymierzałem się do otwarcia rachunku i cały proces przebiegał praktycznie bez wychodzenia z domu. Ostatnio wchodzę ponownie w formularz i dowiadauję się, że muszę iść na pocztę wysłać dokumenty, które w dodatku zawierają moją kserokopię dowodu osobistego i wzór podpisu używanego we wszystkich dokumentach !!! Dla osób pracujących nie jest to bez znaczenia, że muszą ustawiać swój czas pod wizytę na wiecznie spóźniającej się i zatłoczonej poczcie! Wszyscy brokerzy, teraz już oprócz GO4X i TMS, dostarczają klientom dokumenty pocztą. A tu co? Czyżby próba oszczędzenia "paru" złotych kosztem klienta?! Niezbyt to dobra wizytówka niestety...
Rozwiązanie umowy
Czy do rozwiązania umowy macie jakiś specjalny formularz czy samemu można go sklecić?
Tomek
Tomek