Tutaj muszę wyprostować - nie możesz ruszyć naszego "prezentu" w postaci 500zł. To nie jest Twoja kasa od samego początku - stanie się Twoja gdy wypracujesz zysk kolejnych 500zł - opisywałem to już również na forum.Monsieur-x pisze:Wybierałem zysk i okazuje się, że nie mozna naruszyć minimalnej kwoty wpłaconej przy zakładaniu konta. Niby nic a jednak.
go4x - polski broker4 (tms)
GO4X
Ostatnio polityka informacyjna kuleje u Was. Przed poniedziałkiem nie było informacji w platformie, że z powodu święta w USA część instrumentów działa krócej, a część wcale. Wczoraj kolejna zmyłka. Podaliście, że będą rolowane obligacje niemieckie (2-u i 10-cio letnie), a tymczasem nic takiego nie miało miejsca.
CO SIĘ DZIEJE ?
Ostatnio polityka informacyjna kuleje u Was. Przed poniedziałkiem nie było informacji w platformie, że z powodu święta w USA część instrumentów działa krócej, a część wcale. Wczoraj kolejna zmyłka. Podaliście, że będą rolowane obligacje niemieckie (2-u i 10-cio letnie), a tymczasem nic takiego nie miało miejsca.
CO SIĘ DZIEJE ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Wczoraj podaliśmy, że rolowanie obligacji będzie miało miejsce 3 czerwca. Wg naszego kalendarza, w naszej strefie czasowej, w naszym układzie słonecznym, 3 czerwca jest DZISIAJ i dzisiaj odbędzie się rolowanieMarioDM pisze:GO4X
CO SIĘ DZIEJE ?

Wszelkie informacja na temat skracania czy też innych zmian w kwotowaniach poszczególnych instrumentów znajdziesz zawsze na naszej stronie w dziale aktualności.
Informacja była taka, że "03 czerwca 2011 następuje zmiana kontraktów bazowych dla następujących instrumentów GO_BUND i GO_SCHATZ".GO4X pisze:
Wczoraj podaliśmy, że rolowanie obligacji będzie miało miejsce 3 czerwca.
Odczytałem to jako " od 3 czerwca będzie już nowa seria" . Powinniście napisać jasno, że "3 czerwca PO SESJI nastąpi zmiana serii" .
Odnośnie święta , które było w pniedziałek w USA na Waszej stronie również nie było ani słowa. O tym, że część instrumentów nie będzie kwotowana dowiedziałem się od Waszej konkurencji.GO4X pisze: Wszelkie informacje ... znajdziesz zawsze na naszej stronie
Podtrzymuję więc zastrzeżenie, że info nieco u Was kuleje.
Kolejnym problemem i to poważnym jest to co się dzieje z platformą po istotnych danych. Nie rozszerzacie spreadu i chwała Wam za to, ale ... podczas danych platforma nie jest aktywna. Dziś chciałem zamknąć instrument nie związany bezpośrednio z danymi i w chwili gdy chciałem już klepnąć zlecenie zamknięcia poszły dane i platforma zamuliła się na amen. Przez 8 minut nie dało się kompletnie nic zrobić, a całkiem się odmuliła dopiero po upływie 12 minut od danych. Zróbcie coś z tym bo tak przecież nie może być.
Trust no bit**es.
a sobie wpisz to będzie.spred pisze:witam wszystkich, jestem nowy na forum i zielony w temacie forexu.
uzywam demo go4x i przy skladaniu zlecenia na eur/usd widze ze wielkosc lota jest od 0,01 do 0,05 a nastepnie juz od 1,00 do 8,00. Czy w go4x nie ma lotow posrodku - cos w przedziale np. 0,10 -0,50 ?
czy to u mnie jest cos nie tak