go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

Monsieur-x pisze:Wybierałem zysk i okazuje się, że nie mozna naruszyć minimalnej kwoty wpłaconej przy zakładaniu konta. Niby nic a jednak.
Tutaj muszę wyprostować - nie możesz ruszyć naszego "prezentu" w postaci 500zł. To nie jest Twoja kasa od samego początku - stanie się Twoja gdy wypracujesz zysk kolejnych 500zł - opisywałem to już również na forum.

aro77
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: aro77 »

czyli mogę grać na waszym prezencie 500pln a wypłacić swoją kasę? to fajnie, ale tego nie zrobię.. narazie

aftek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: aftek »

Ja juz swój prezent ugralem. W poniedziałek zobaczę jak to z wyplatami działa.
Nie mam pojęcia o technice, wykresach i innych takich... Nie traktować mnie poważnie :D

Awatar użytkownika
Yenn
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yenn »

(......) post zmieniony na prośbę użytkownika.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

GO4X
Ostatnio polityka informacyjna kuleje u Was. Przed poniedziałkiem nie było informacji w platformie, że z powodu święta w USA część instrumentów działa krócej, a część wcale. Wczoraj kolejna zmyłka. Podaliście, że będą rolowane obligacje niemieckie (2-u i 10-cio letnie), a tymczasem nic takiego nie miało miejsca.
CO SIĘ DZIEJE ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

MarioDM pisze:GO4X
Ostatnio polityka informacyjna kuleje u Was. Przed poniedziałkiem nie było informacji w platformie, że z powodu święta w USA część instrumentów działa krócej, a część wcale. Wczoraj kolejna zmyłka. Podaliście, że będą rolowane obligacje niemieckie (2-u i 10-cio letnie), a tymczasem nic takiego nie miało miejsca.
CO SIĘ DZIEJE ?
Wczoraj podaliśmy, że rolowanie obligacji będzie miało miejsce 3 czerwca. Wg naszego kalendarza, w naszej strefie czasowej, w naszym układzie słonecznym, 3 czerwca jest DZISIAJ i dzisiaj odbędzie się rolowanie :)

Wszelkie informacja na temat skracania czy też innych zmian w kwotowaniach poszczególnych instrumentów znajdziesz zawsze na naszej stronie w dziale aktualności.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

GO4X pisze:
Wczoraj podaliśmy, że rolowanie obligacji będzie miało miejsce 3 czerwca.
Informacja była taka, że "03 czerwca 2011 następuje zmiana kontraktów bazowych dla następujących instrumentów GO_BUND i GO_SCHATZ".
Odczytałem to jako " od 3 czerwca będzie już nowa seria" . Powinniście napisać jasno, że "3 czerwca PO SESJI nastąpi zmiana serii" .
GO4X pisze: Wszelkie informacje ... znajdziesz zawsze na naszej stronie
Odnośnie święta , które było w pniedziałek w USA na Waszej stronie również nie było ani słowa. O tym, że część instrumentów nie będzie kwotowana dowiedziałem się od Waszej konkurencji.
Podtrzymuję więc zastrzeżenie, że info nieco u Was kuleje.

Kolejnym problemem i to poważnym jest to co się dzieje z platformą po istotnych danych. Nie rozszerzacie spreadu i chwała Wam za to, ale ... podczas danych platforma nie jest aktywna. Dziś chciałem zamknąć instrument nie związany bezpośrednio z danymi i w chwili gdy chciałem już klepnąć zlecenie zamknięcia poszły dane i platforma zamuliła się na amen. Przez 8 minut nie dało się kompletnie nic zrobić, a całkiem się odmuliła dopiero po upływie 12 minut od danych. Zróbcie coś z tym bo tak przecież nie może być.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

spred
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: spred »

witam wszystkich, jestem nowy na forum i zielony w temacie forexu.

uzywam demo go4x i przy skladaniu zlecenia na eur/usd widze ze wielkosc lota jest od 0,01 do 0,05 a nastepnie juz od 1,00 do 8,00. Czy w go4x nie ma lotow posrodku - cos w przedziale np. 0,10 -0,50 ?
czy to u mnie jest cos nie tak

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

spred pisze:witam wszystkich, jestem nowy na forum i zielony w temacie forexu.

uzywam demo go4x i przy skladaniu zlecenia na eur/usd widze ze wielkosc lota jest od 0,01 do 0,05 a nastepnie juz od 1,00 do 8,00. Czy w go4x nie ma lotow posrodku - cos w przedziale np. 0,10 -0,50 ?
czy to u mnie jest cos nie tak
a sobie wpisz to będzie.

matt144
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: matt144 »

ciekawe jak szerokie maja spready na danych? pewnie kosmiczne! Może ktos próbował?

ODPOWIEDZ