go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

1 raz odpalilem platfrome sciagnieta z oficjalnej storny i zaczelo wyskakiwac mi co sekudne nowe okienko "file corrupted this program has been manipulated and maybe its infected by a virus or cracked . this file wont work anymore" ale po chwili odpalilo sie normlanie i juz chodzi ok. tez mieliscie tak? nie wiem czy teraz kompa nie formatowac :x

Dodano po 23 godzinach 38 minutach:

w regulaminie promocji wyraznie jest napisane, ze potracacie 500zl jesli ktos do 31lipca straci bonus wiec jesli trader, ktory obracal 1000zl(500 swoje + wasz bonus) zjedzie do 200 to jeszcze bedzie 300na minusie?

Monsieur-x
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Monsieur-x »

Ciekawa jest ta promocja GO4X 500 + 500 i daje duzo do myślenia. Oznacza to, że wiekszość i tak straci te swoje 500 zł a broker nie będzie musiał nic wykładać ze swojej kieszeni. Prowadząc rachunki zna statystyki. Gdyby 2 tys osób założyło rachunek w promocji i zarobiłoby te 500zł, to broker musiałby wyłożyć 1 mln zł. ( to znaczy stracić).

W GO4X brakuje mi tylko pokoju inwestora i samodzielnie robionych wypłat ( sobota, niedziela). Bardzo dużym plusem są mikroloty i szybkość wchodzenia zleceń.
Raz tylko GO4X miał u mnie potknięcie - przez pewien okres nie udało mi się zamknąć ani zmodyfikować zleceń. - składam to na karb szwankującej łączności. ( do 3 razy sztuka, czyli jeszce 2 takie numery i się żegnamy).

pan tadeusz

Nieprzeczytany post autor: pan tadeusz »

trochę przerażające, że reprezentant firmy oferującej usługi z sektora finansowego, używa słowa "pieniążki".

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

jeszcze apropo luki cenowej co robicie w przypadku powstania debetu? i jak to jest z ta promocja(2 posty wyzej)

ZielonyBeret
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ZielonyBeret »

pan tadeusz pisze:trochę przerażające, że reprezentant firmy oferującej usługi z sektora finansowego, używa słowa "pieniążki".
To nie jest przerażające, tylko taka jest brutalna prawda. Tak to już jest na tym świecie że "pieniążki" wędrują od ludu do banków, nieliczni tylko potrafią regularnie zarabiać i wypłacać zarobione pieniążki. Większość straci pieniążki prędzej czy później i taki broker doskonale to wie, nasza strata to ich zysk. Życzę wszystkim aby byli tymi co potrafią wyciągać "pieniążki" dla siebie.

A tak przy okazji to chciałbym zapytać Pana Forex'a czy są jakieś plany odnośnie wprowadzenia handlu akcjami?

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

@freshman89: odpisałem Ci na PW, nawet jeśli tracisz pulę z bonusowych 500zł, nie musisz zwracać nam żadnej kwoty.

@Monsieur-x: pokój inwestora i tego typu wynalazki, to zapewne kwestia czasu, chociaż nie potrafię powiedzieć, jak długiego. Do tej pory skupialiśmy się na innych projektach ułatwiających życie Klientowi.

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

okej a co w przypadku poslizgu stop lossow? powstaje debet?

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

freshman89 pisze:okej a co w przypadku poslizgu stop lossow? powstaje debet?
Doprecyzuj pytanie - do masz na myśli mówiąc "poślizg stop lossów"? Transakcje w przypadku bad ticków i tego typu historii? Tutaj chyba nikt Ci nie odpowie jednoznacznie, wszystko zależy od konkretnej sytuacji, co się faktycznie wydarzyło i dlaczego.

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

jesli nie zadziala w przypadku powstania luki cenowej, regulamin fxsalt ma zapewnione, ze w takim przypadku debet nie powstanie

Monsieur-x
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Monsieur-x »

Konto na GO4X jest idealne dla początkującego gracza ze względu na niski kapitał startowy i mikroloty. Żadne demo nie zastąpi rachunku realnego i służy tylko do zapoznania się z funkcjonowaniem rynku, zleceń itp.

1 tys. zł i pozycje po 0,01 lota można porównać do kapitału 10 tys. i pozycji po 0,1 lota. System gry jest ten sam.

Gra się na realnych swoich pieniądzach i stracić mozna tylko ten 1 tys. zł. a nie od razu 10 tys.

Jeżeli ktoś się utrzyma na rynku z tym 1 tys. zł. przez pół roku, może pomysleć o zwiększeniu kapitału i pozycji bo to oznacza, że da sobie radę.

I nie chodzi tu o natychmiastowy zarobek ( przecież forexu nie zamykają) tylko umiejętność utrzymywania się na powierzchni pełnej wirów i zdradliwych pułapek. Na prawdziwe zarabianie zawsze przyjdzie czas.
Mysliwy też nie strzela na oslep do zwierzyny tylko czeka cierpliwie.

ODPOWIEDZ