caly czas grasz na AM? Nie zamraza Ci platformy w czasie publikacji?rybako pisze:Jak tam szanowni Panowie kabelek ? Dal zarobic ?
:D
Probowalem tej metody na FXSALT ale zlecenie weszlo prawie 30 pipsow wyzej, to jest nie do przyjecia
Ramzes pisze:Mam nadzieje że nie gracie na demo. To nic nie ma wspólnego z realnym kontem. Różnicie są ogromne.
a na jakiej platformie grasz? na FXSalt wczoraj na funcie bylo ok ale dzisiaj spread rozjechal sie maksymalnie, tez tylko pare pipsow wpadlounkle/.seed pisze:Ramzes pisze:Mam nadzieje że nie gracie na demo. To nic nie ma wspólnego z realnym kontem. Różnicie są ogromne.
ja już wcześniej pisałem, że jeśli to nie były by realne wejścia nie widziałbym sensu pisania ile pipsów wyrwałem
na aud w nocy wpadło +24p
a teraz rano na funcie coś mi platforma się zbuntowała mi mi oczekujące weszło 20 pipsów wyżej i tylko + 9 pipsów
dzieki za odpowiedz, zobaczymy co ze mna zrobia jak zaczne tam grac na dane bo mam u nich konto 1,5 roku i czas w ktorym byly podawane dane omijalem szerokim lukiem, teraz chce zrobic na odwrotrybako pisze:norbu
Hej
wszystko juz napisalem, dostaje po 10 pw dziennie w zwiazku z tym tematem.
Powiem raz i jasno
U MNIE JEST OK.
Moze wplyw ma na to, ze na AM gram juz laaaaaadny kawal czasu, duzo wczesniej niz zaczalem grac na dane. Moze dlatego nei zwracaja na mnie uwagi ?
Poza tym ja robie ze 20 transakcji dziennie normalna gra.
Nie wiem
Daja, to biore.
pipsow
Na demie to nic nie zobaczysznorbu pisze:dzieki za odpowiedz, zobaczymy co ze mna zrobia jak zaczne tam grac na dane bo mam u nich konto 1,5 roku i czas w ktorym byly podawane dane omijalem szerokim lukiem, teraz chce zrobic na odwrot