Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Overall uważaj z reklamacjami. Ja kilka złożyłem i dostałem indywidualne zaproszenie do dealing desku. Każda zlecana transakcja jest potwierdzana ręcznie przez pracownika AM. Kicha. AM to bagno.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

@Phoenix_phx, dzieki :)
Mialem sie skusic i zalozyc reala u AM Pro bo spread i commision zwalala z nog.
Nie moglem uwierzyc ze moga miec tak tanio, az znalazlem ze ECN poprzez MT4 nie ma kontrolowanych poslizgow. I tu sadzilem ze bedzie haczyk. I jest oczko, 2-3s od momentu zlozenia zlecenia spokojnie wystarcza by wejsc po cenie o 1p innej. A tyle wystarczy by z kosztu przykladowo 0.8p przejsc na 1.8p.
To przy zalozeniu ze mamy srednio 0.4p spreadu, ahahahhaha.
A w rzczywistosci to bedzie pewnie ok 2-3p.
Teraz juz jestem pewnien ze wszystkie ECN z MT4 to jest kolejna kopalnia do koszenia tych ktorym nie chce sie uczyc nowej platformy.
Niestety niema nic za darmo, jak jest latwa i przyjemna platforma do ktorej sie kazdy przyzwyzwyczail to nie na darmo....
pozdrowka
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

nemezzis pisze:Teraz juz jestem pewnien ze wszystkie ECN z MT4
AM PRO to STP , mam u nich konto i generalnie tragedii nie ma, myślałem o FX- Salt ale tam coś nie wesoło z tymi nowymi kontami, wiec jak już zmienię to na Dukasa.

beczka123
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: beczka123 »

Witam jak wygląda otwarcie tu rachunku, oprócz wypełniania formularza na ich stronie trzeba dostarczyć im wypełnioną umowę?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Tak , skany na maila.

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

beczka123 pisze:Witam jak wygląda otwarcie tu rachunku, oprócz wypełniania formularza na ich stronie trzeba dostarczyć im wypełnioną umowę?
Daj sobie z nimi spokój. Oszczędzisz nerwów.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Przy normalnej grze , poza danymi nie widziałem by robili problemów na rachunku Standard.

beczka123
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: beczka123 »

Phoenix_phx pisze:
beczka123 pisze:Witam jak wygląda otwarcie tu rachunku, oprócz wypełniania formularza na ich stronie trzeba dostarczyć im wypełnioną umowę?
Daj sobie z nimi spokój. Oszczędzisz nerwów.
Dlaczego aż tak źle, celuje w AM bo mają niski depozyt i microloty m.in, nie ukrywam że zaczynam przygodę i każda opinia mi się przyda w takim razie jakiego broka polecasz?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

z dobrych naprawdę broków polecam GFT, wracając do AM, mam u nich konto juz jakiś czas, nie mam problemów, konto standard nie nadaje sie do skalpowania, natomiast do innej gry jak najbardziej, na danych potrafią robić problemy , o tym masz posty wyżej.

Awatar użytkownika
czango
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: czango »

Gram na AM i największy problem to zamrażają cenę , mam podgląd na realne ceny i w momencie gdy cena robi większy ruch , to AM się zamraża i nie można nic zrobić , w pewnych momentach ceny robią plus minus 10 pipsów , a na AM cena stoi w miejscu , to mnie u nich najbardziej wkurza .
It' s ok to lose money , we can make it back , but lose the balls and it's game over .

ODPOWIEDZ