Admiral Markets - Wątek II
- Phoenix_phx
- Gaduła
@Phoenix_phx, dzieki 
Mialem sie skusic i zalozyc reala u AM Pro bo spread i commision zwalala z nog.
Nie moglem uwierzyc ze moga miec tak tanio, az znalazlem ze ECN poprzez MT4 nie ma kontrolowanych poslizgow. I tu sadzilem ze bedzie haczyk. I jest oczko, 2-3s od momentu zlozenia zlecenia spokojnie wystarcza by wejsc po cenie o 1p innej. A tyle wystarczy by z kosztu przykladowo 0.8p przejsc na 1.8p.
To przy zalozeniu ze mamy srednio 0.4p spreadu, ahahahhaha.
A w rzczywistosci to bedzie pewnie ok 2-3p.
Teraz juz jestem pewnien ze wszystkie ECN z MT4 to jest kolejna kopalnia do koszenia tych ktorym nie chce sie uczyc nowej platformy.
Niestety niema nic za darmo, jak jest latwa i przyjemna platforma do ktorej sie kazdy przyzwyzwyczail to nie na darmo....
pozdrowka

Mialem sie skusic i zalozyc reala u AM Pro bo spread i commision zwalala z nog.
Nie moglem uwierzyc ze moga miec tak tanio, az znalazlem ze ECN poprzez MT4 nie ma kontrolowanych poslizgow. I tu sadzilem ze bedzie haczyk. I jest oczko, 2-3s od momentu zlozenia zlecenia spokojnie wystarcza by wejsc po cenie o 1p innej. A tyle wystarczy by z kosztu przykladowo 0.8p przejsc na 1.8p.
To przy zalozeniu ze mamy srednio 0.4p spreadu, ahahahhaha.
A w rzczywistosci to bedzie pewnie ok 2-3p.
Teraz juz jestem pewnien ze wszystkie ECN z MT4 to jest kolejna kopalnia do koszenia tych ktorym nie chce sie uczyc nowej platformy.
Niestety niema nic za darmo, jak jest latwa i przyjemna platforma do ktorej sie kazdy przyzwyzwyczail to nie na darmo....
pozdrowka
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.
Real - poziom zakucia.
- Phoenix_phx
- Gaduła
Dlaczego aż tak źle, celuje w AM bo mają niski depozyt i microloty m.in, nie ukrywam że zaczynam przygodę i każda opinia mi się przyda w takim razie jakiego broka polecasz?Phoenix_phx pisze:Daj sobie z nimi spokój. Oszczędzisz nerwów.beczka123 pisze:Witam jak wygląda otwarcie tu rachunku, oprócz wypełniania formularza na ich stronie trzeba dostarczyć im wypełnioną umowę?
Gram na AM i największy problem to zamrażają cenę , mam podgląd na realne ceny i w momencie gdy cena robi większy ruch , to AM się zamraża i nie można nic zrobić , w pewnych momentach ceny robią plus minus 10 pipsów , a na AM cena stoi w miejscu , to mnie u nich najbardziej wkurza .
It' s ok to lose money , we can make it back , but lose the balls and it's game over .