FX-Trader.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
xsuchyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: xsuchyx »

MaRCHeW pisze:Witam.

Sprawa chyba wygląda kiepsko. Na stronie nie ma nic o stratach systemu, nawet xsuchyx zwinął myfxbooka: http://www.myfxbook.com/members/xsuchyx/xsuchyx/96119

Szkoda, bo chciałbym wiedzieć czy system dał radę czy nie. Poza tym trochę to nie fair w stosunku do użytkowników forum. Jak szło dobrze to wyniki były pokazywane, a jak przestało iść to wszystko znika lub jest tuszowane.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Wypłaciłem środki od brokera na którym był zapisany MyFXbook i dlatego też moje osobiste wyniki zostały usunięte z MyFXbook. Powod wypłaty środków od brokera to ciągłe slippage ( przy normalnych warunkach rynkowych ) na zleceniach oczekujących oraz na Stop Lossach po 2 - 3 pipsy na każdym zleceniu, kiedyś był to dobry broker, ale niestety warunki znacznie się pogorszyły. Dodatkowo około 2 razy załapało mi zlecenia oczekujące systemu parę pipsów wcześniej niż powinno i niż to było u innych brokerów a cena poleciała na SL. Także miałem 2 SL extra oraz masa slippage'y dalsze pokazywanie zaniżonych wyników oraz utrata kapitału poprzez błędne kwotowania brokera nie miało sensu. Po zatym nie chciałem, żeby moje osobiste wyniki były utożsamiane z wynikami realnymi firmy, bo bardzo dużo osób skupiało się właśnie na nich.

Jeśli chodzi o wypowiedź Karola, że wszystko jest tuszowane, albo znika to chciałbym zauważyć, że nic nie tuszujemy, ani wszystkiego nie usuwamy i wyniki realne aktualizowane na bieżąco dostępne są cały czas pod adresami poszczególnych brokerów u nas na stronie:
http://www.fx-trader.pl/pamm.html

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.

W takim razie zwracam honor.
Poprostu dziwne mi się to wydawało, że w przypadku złych wyników nagle wszystko znika, a na stronie Waszej firmy jest piękne equity.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Piotrek91
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Piotrek91 »

Gratuluję powoli zaczynacie się odbijać :)

van
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: van »

Piotrek91 pisze:Gratuluję powoli zaczynacie się odbijać :)
Dokładnie :D ponad miesiąc od tego "odbicia" i jesteśmy już ponad 50 % w plecy

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

możesz dać linka do wyników? bo z tych ze strony wynika, że dobrze im idzie?

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

http://alpari-forex.com/en/pamm/info/id/202101/?

odbijają jak jasna cholera....sky is the limit :mrgreen:

Piotrek91
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Piotrek91 »

http://alpari-forex.com/en/pamm/info/id/202101/

Na stronie w zestawieniu jest napisane że są na minusie , więc tu nie można mówić że kłamią :P

mony1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mony1 »

Natomiast slynny ,,trader" hannibal osiagnal szczyty (nie mowie juz gdzie). Nie ma to jak przegrac wlasnych pieniedzy, no nie hannibalku? W odroznieniu od Ciebie jestem PEWNY, ze Fx Trader wyjdzie z tego dd. Hannibalku a moze bys znowu sprobowal gdzies na innym pammie? przy twoich zdolnosciach, sukces murowany:)

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

mony1 pisze:Natomiast slynny ,,trader" hannibal osiagnal szczyty (nie mowie juz gdzie). Nie ma to jak przegrac wlasnych pieniedzy, no nie hannibalku? W odroznieniu od Ciebie jestem PEWNY, ze Fx Trader wyjdzie z tego dd. Hannibalku a moze bys znowu sprobowal gdzies na innym pammie? przy twoich zdolnosciach, sukces murowany:)
puszcza nerw.....dobry znak :lol: koniec już bliski

mony1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mony1 »

komu puszcza nerw? znasz mnie? widziales? slyszales? bleblasz bez celu, to ja tez sobie popisze co nie co. tobie puszcza nerw, bo nie ma jak pogadac sobie o przegranej twojej kasie:D fajne uczucie bylo jak konto ci sie zerowalo?:D odrobiles juz?:D przy okazji powiem spokojnie, bez nerwow i flegmatycznie: konca nie bedzie, przynajmniej u fx trader, natomiast u ciebie juz byl:D oo puscil mi nerw:D

ODPOWIEDZ