FX-Trader.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

zz na jakiej podstawie tak sądzisz?
Przeczucie....
Staram się żeby wątek był trochę bardziej merytoryczny.
Doceniamy to.To jest fundament forum ponieważ w Polsce nie ma uczelni finansowych to siłą rzeczy forum musi to brać na swoje barki....

daromanchester pisze:Wytknijcie błędy, doradźcie żeby potem na przyszłość pozostali userzy mogli z czegoś czerpać wiedzę.
Ja to zrobiłem wcześniej...cytuję//

uważam że jest za dużo błędów,za duża dżwignia, brak rynku pieniężnego,brak rynku dłużnego,brak pracy na trendzie długoterminowym np. na forwardach ,opcjach itp.
Moim subiektywnym zdaniem niedopuszczalne jest powierzenie wszystkiego systemom ,w najgordzym razie można zrobi pół na pół czyli pół systemy,a pół trader manualnie./////

Pozdrawiam.

PS
A biznes był legalny z tego co pamiętam
Najlepiej spytać o wykładnie prawną KNF.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

ja uważam że takie usługi są "niemierzalne" ponieważ absolutnie nikt nie może zapewnić że zarobi na rynku forex.....w/g mnie nie ma norm żeby to opisać ,ująć w ramy.....można jedynie podzielić na 3 grupy:

I- oszuści z założenia-czyli grupa która od początku zakłada że oszuka....często mają doświadczenie ale głównie w manipulacji....często zmieniają strony,zakładają nowe....ich "systemy" dla wprawnego oka są beznadziejne....wyniki zmanipulowane.....są tu dwie podgrupy czyli doświadczeni gracze którzy stracili kasę ale znają reguły rynku i wiedzą jak fachowo odpowiadać na maile....oraz amatorzy których łatwo szybko zdemaskować......tak czy inaczej zarabiają na prowizji i za nic nie odpowiadają.....jak tracą to opóźniają publikację wyników...za to błyskawicznie pokazują zyski :mrgreen:
II-uczciwi ale amatorzy.....szczerze wierzą w swój gral i geniusz....przedstawiają uczciwe wyniki ale za krótki okres jedynie.....dość szybko umierają na rynku....uprzejmi i mili do końca :mrgreen:
III-zawodowcy i uczciwi-tylko hipotetycznie istnieją bo nikt w pełni poczytalny nie prowadzi takiej działalności.....zarabia....kumuluje kapitał.....z nikim się nie dzieli wiedzą.....nie pojawiają się na forach

tu mamy chyba do czynienia z drugą grupą :wink:

zz
Maniak
Maniak

hannibal pisze:ja uważam że takie usługi są "niemierzalne" ponieważ absolutnie nikt nie może zapewnić że zarobi na rynku forex.....w/g mnie nie ma norm żeby to opisać ,ująć w ramy.....można jedynie podzielić na 3 grupy:
Kolega nie ma racji.
Jest to namierzalne i weryfikowalne.....
Dokładny opis jest w mojej stopce....

Pozdrawiam.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

hannibal
Gaduła
Gaduła

zz pisze:
hannibal pisze:ja uważam że takie usługi są "niemierzalne" ponieważ absolutnie nikt nie może zapewnić że zarobi na rynku forex.....w/g mnie nie ma norm żeby to opisać ,ująć w ramy.....można jedynie podzielić na 3 grupy:
Kolega nie ma racji.
Jest to namierzalne i weryfikowalne.....
Dokładny opis jest w mojej stopce....

Pozdrawiam.
no tak...ale to trzecia grupa więc nigdy się nie ujawni :lol:
P.S poproszę o link do takich inwestorów...zaraz pobiegnę do nich z całą kasą....wezmę kredyt....dom zastawię.....i będę w rok bogaczem :wink:

zz
Maniak
Maniak

P.S poproszę o link do takich inwestorów
ogólnie zapoznaj się z tym tematem
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=16451

Wiem że ciężko o takie usługi....,lecz jest to wykonalne .
hannibal pisze:i będę w rok bogaczem Wink
Tego jednak nikt Tobie nie zapewni....

Pozdrawiam.

Dodano po 12 minutach:

PS jeszcze w jednym muszę zaprotestować

hannibal pisze:zawodowcy i uczciwi-tylko hipotetycznie istnieją bo nikt w pełni poczytalny nie prowadzi takiej działalności...
prost przeciwnie są to ludzie w pełni poczytalni którzy budują FUNDAMENT ! naszego życia.....

hannibal
Gaduła
Gaduła

jeśli nie dają gwarancji zysku w rok to ja ich nie potrzebuję....."każdy głupi" rozsądny zarobi więcej niż Buffet w rok.......minimum 50% w rok i to każdy rok to jest oferta....reszta to zwykłe marnowanie czasu i zużywanie tlenu na darmo

zz
Maniak
Maniak

hannibal pisze:jeśli nie dają gwarancji zysku w rok to ja ich nie potrzebuję....."każdy głupi" rozsądny zarobi więcej niż Buffet w rok.......minimum 50% w rok i to każdy rok to jest oferta.
Masz trendy ktore trwają ułamki sekund,są trendy które trwają np. 40 lat więc nikt normalny nie da gwarancji zysku.Takie rzeczy to tylko w Erze....

Pozdrawiam.

hannibal
Gaduła
Gaduła

mów mi Era :mrgreen:

Awatar użytkownika
riddle
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: riddle »

Era zginęła ;p
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

riddle pisze:Era zginęła ;p
zaraz zniknie t-mobile :)
i będzie już tylko orange.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

ODPOWIEDZ