FX-Trader.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

jeszcze nie widziałem firmy która by uwypuklała swoje porażki....window dressing :mrgreen:

Awatar użytkownika
kingjaxe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kingjaxe »

Nie czytałem całego wątku i w sumie to nie moja sprawa, ale ...
naprawdę dziwię się ludziom, że dają się nabierać na takie bajery.
Przecież po przeczytaniu tego "100% rocznie? Nie z nami… My jesteśmy w stanie wygenerować dla Was dużo więcej." oraz o opłatach "standardowa stawka to 50% wyłącznie od wypracowanego zysku", każdy chociaż trochę myślący człowiek od razu zamknie tą stronę.
Jak obiecują duże zyski to oczywiste jest, że podejmą duże ryzyko, żeby te zyski osiągnąć. 50% od zysków to już jest śmiech na sali. Naprawdę musieliby być niezłymi wymiataczami, żebyście coś przy tym układzie zarobili. Jak są straty, to oczywiście w 100% są one wasze.
Skoro są takimi wymiataczami, to czemu nie inwestują swoimi środkami?
Niech no chwilę pomyślę, może dlatego, że grając waszymi środkami na 100% nic nie przegrają. Naprawdę zajebisty biznes, zarabiasz 50% zysków innych oraz 0% od ich strat. No istne eldorado.
Ale oczywiście oni są wymiataczami, przecież macie historię z 4lat, jeśli w 4 lata nie zbankrutowali, to przecież oczywiste jest, że w przyszłości też tak będzie. Chcesz znać przyszłość, spójrz w przeszłość.
A teraz odpowiedź na straty przekraczające ponad 50% - "Nieraz przez to przechodziliśmy, więc i teraz się nie poddamy. System ma naprawdę spory potencjał, w przeszłości dał dużo zarobić więc i teraz z tego wyjdzie. "
No nie dziwię się, że się nie poddadzą, przecież oni nic nie stracą, stracą tylko ci, którzy powierzyli im kasę, czyli zwyczajne jelenie. No i skoro w przeszłości system dał dużo zarobić, to jest to przecież jasne jak słońce, że w przyszłości też tak będzie.
I naprawdę, nie ma żadnego znaczenia czy uda im się wyjść z tej straty czy nie. Bo za kilka/kilkanaście miesięcy sytuacja znowu się powtórzy. A za kilka lat ich już nie będzie i waszych pieniędzy też nie.
Oni zrobią nowa stronę i będą dalej robić to samo,. czyli polować. Oni nie są żadnymi inwestorami, tylko myśliwymi, a wy jesteście zwierzyną. Oni żyją z tego co upolują.

Więc zamiast się pytać czy uda im się wyjść ze straty czy nie, lepiej zadaj sobie ważniejsze pytanie: Czy jestem jeleniem czy nie?

hannibal
Gaduła
Gaduła

kingjaxe pisze:Więc zamiast się pytać czy uda im się wyjść ze straty czy nie, lepiej zadaj sobie ważniejsze pytanie: Czy jestem jeleniem czy nie?
taaaaaaa.....

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Lubię czytać ten wątek,szczególnie posty hannibala :mrgreen:

P.S pozdro hannibal

mony1
Bywalec
Bywalec

:)

Nieprzeczytany post autor: mony1 »

moze i dostane ostrzezenie ale musze to w koncu napisac. hannibal jestes zwyklym pajacem, ktorego zawisc nie zna granic. nawet jakby ktos by mial systemem 100%-owy to bys na niego nawijal. A moze zamiast szczekac, ty cos zademonstrujesz? moze ty masz cos lepszego? szczekac i pokazywac wiejska madrosc potrafi kazdy. pokaz na co cie stac a nie krytykuj. To tylko swiadczy jakim jestes dupkiem. Jestes nikim przed duze N. Wiem, ze Fx-Trader przetrwa i jeszcze udwodni takim ,,myslicielom" gdzie ich miejsce.

hannibal
Gaduła
Gaduła

poniosły cię emocje koleś....czyli brak argumentów....to chyba nawet ty bluzgałeś mi na priv kiedyś......mam prośbę-nie sprowadzaj mnie do swojego poziomu i nie pokonuj doświadczeniem :mrgreen:

mony1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mony1 »

nic na privy nie pisalem. A teraz sprawdz czy cie gdzies w psychiatryku nie ma i przynajmniej bedzie spokoj tutaj. poczekam cierpliwie na zyski aby ci jape zamknac. a teraz cmoknij sie w pupe tylko sie nei zatruj...

hannibal
Gaduła
Gaduła

czyli jednym słowem zainwestowałeś w to i teraz płacz bo straciłeś...mogę ci tylko współczuć

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.

Sprawa chyba wygląda kiepsko. Na stronie nie ma nic o stratach systemu, nawet xsuchyx zwinął myfxbooka: http://www.myfxbook.com/members/xsuchyx/xsuchyx/96119

Szkoda, bo chciałbym wiedzieć czy system dał radę czy nie. Poza tym trochę to nie fair w stosunku do użytkowników forum. Jak szło dobrze to wyniki były pokazywane, a jak przestało iść to wszystko znika lub jest tuszowane.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

hannibal
Gaduła
Gaduła

właśnie najbardziej przygnębiające jest to że zawsze jest tak samo.....te same mechanizmy zachowań...manipulacje....i ten sam koniec.....kwestia czy wyciąga się wnioski z doświadczeń

ODPOWIEDZ