grunt ,że jesteś szczęśliwyvan pisze:Myślę że przy wynikach prezentowanych na stronce ,nie będzie to żadnym problememhannibal pisze:no.....teraz muszą zarobić 33% żebyś wyszedł na zero .....pozdrawiam

Witam. Mam u Was konto jakiś (niedługi) czas i fajnie że daliście informację co się dzieje i jak sprawy wyglądają. Mam jednak pytanie. Przeglądnąłem właśnie wyniki z maja 2009 (bo o tym okresie jest chyba mowa) i tam tendencja spadkowa trwa cały miesiąc a teraz minęło dopiero pół miesiąca. Macie jakieś zabezpieczenie żeby obecna kwota nie spadała jeszcze bardziej i tak drastycznie jak to miało miejsce w tym tygodniu? Bo w takim tempie jak obecnie za kilka dni może nie być już z czego odrobić. Od razu zaznaczam również, że nie mam zamiaru podejmować pochopnych i nagłych ruchów ani zniechęcać obecnych i przyszłych klientów - jednak też trochę się boję... (z tego względu zdecydowałem się tu zarejestrować i napisać w tym temacie). Pozdrawiam.WIELKIXJAN pisze:Witam
Niestety sprawdził się scenariusz którego staraliśmy się uniknąć, mianowicie DD jaki wystąpił w 2009 i z którego wychodziliśmy kilka miesięcy. Nie jest on nam na rękę i zapewne budzi niepokój wśród naszych inwestorów. Decyzja należy do klientów, czy dalej z nami zostać. Od siebie dodam, że każdy system ma lepsze i gorsze okresy, które wystawiają na próbę system jak i tradera. Nieraz przez to przechodziliśmy, więc i teraz się nie poddamy. System ma naprawdę spory potencjał, w przeszłości dał dużo zarobić więc i teraz z tego wyjdzie.
pozdrawiam
Naiwny.shevc pisze:a nie użytkowników szukających sensacji
Trzeba docenić że chłopcy starają się coś robić,aby tylko wyciągneli z tej lekcji jakieś wnioski ,wtedy się będą rozwijać.hannibal pisze:daromanchester.....nie można kopać leżącego w tym przypadku gdyż on był leżący od zawsze