FX-Trader.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

dzieciaku...weź sobie coś na głowę.....albo poproś kogoś dorosłego o poradę
P.S jesień idzie a PAMM na minusie.....fajerwerków się nie spodziewam.....mam was na oku.....moja strategia w tym czasie zarabia i nie wymaga wielkiej wiedzy tylko kapitału......odezwę się przy kolejnym "tąpnięciu" DD :D

mony1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mony1 »

hannibalku, to jak masz super strategie to zaloz serwis i bedziemy oceniac:) dzieciaku? hehe, nie wiem czym sie zajmujesz w zyciu, moze powietrze wozisz lub butelki zbierasz ale ,,zabawny jestes":) czyli konto wyzerowane bylo nie raz:D gratuluje:D. hannibalku, rozumiem, ze rzucasz wyzwanie chlopakom z Fx trader:D dawaj swoja strategie i bedziemy oceniac:D

hannibal
Gaduła
Gaduła

poczytaj moje posty to się dowiesz czym się zajmuję i jaką mam strategię.........a jak już "uzbieram wszystkie butelki" to kończę z pracą bo brakuje mi tylko odpowiedniego depo bo strategia już sprawdzona i nie ma słabych punktów przy trzymaniu się rozsądku...........punktowanie cwaniaków z płatnymi sygnałami i strategiami tudzież zarządzaniem to moje ulubione hobby i nie odpuszczę ....I love this game :twisted:

mony1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mony1 »

udowodnij, ze to cwaniaki. jezeli ich nie znasz to nie pisz i dalej zbieraj butelki. jezeli startegia nie ma slabych punktow to zakladaj serwis i zarzadzaj kasa a nie krytykuj. podejmij sie zadania i udowodnij, ze zarobisz duzo przez pewien okres czasu. krytykowac latwo ale samemu cos zrobic trudniej. to ty jestes cwaniakiem a nie ktos inny.

van
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: van »

Panowie to jest wątek o FX trader - na razie delikatnie mówiąc jest zle i żadnych pozytywnych perspektyw

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

dzięki za linki. na stronie znalazłem tylko takie wyniki i z nich wynikało że wszystko jest ok

http://www.fx-trader.pl/wyniki.html

ale moze nie szukałem za dokładnie

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Chyba cos nie kapuje albo nie ta strone otwieram.
999,- abonament dwu-miesieczny a zysk od poczatku roku az 65 pipsow.

Tak z ciekawosci jak mi ktos wytlumaczy o co chodzi to bede wdzieczny.

Awatar użytkownika
unkle/.seed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: unkle/.seed »

gucio
oferta PAMM jest za free czyli mozesz im wpłacić kase i mogą ją stracić albo mogą Ci zarobić

999zł to cena za serwis sygnałowy ale te sygnały zapewne to ten sam system co używają na koncie PAMM wiec jakby się słuchać każdego ich sygnału to pewnie nasze konto wyglądałoby teraz tak jak ich

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Troche niedokladnie to przeczytalem.
THX

hannibal
Gaduła
Gaduła

ODPOWIEDZ