dzieciaku...weź sobie coś na głowę.....albo poproś kogoś dorosłego o poradę
P.S jesień idzie a PAMM na minusie.....fajerwerków się nie spodziewam.....mam was na oku.....moja strategia w tym czasie zarabia i nie wymaga wielkiej wiedzy tylko kapitału......odezwę się przy kolejnym "tąpnięciu" DD
hannibalku, to jak masz super strategie to zaloz serwis i bedziemy oceniac:) dzieciaku? hehe, nie wiem czym sie zajmujesz w zyciu, moze powietrze wozisz lub butelki zbierasz ale ,,zabawny jestes":) czyli konto wyzerowane bylo nie raz:D gratuluje:D. hannibalku, rozumiem, ze rzucasz wyzwanie chlopakom z Fx trader:D dawaj swoja strategie i bedziemy oceniac:D
poczytaj moje posty to się dowiesz czym się zajmuję i jaką mam strategię.........a jak już "uzbieram wszystkie butelki" to kończę z pracą bo brakuje mi tylko odpowiedniego depo bo strategia już sprawdzona i nie ma słabych punktów przy trzymaniu się rozsądku...........punktowanie cwaniaków z płatnymi sygnałami i strategiami tudzież zarządzaniem to moje ulubione hobby i nie odpuszczę ....I love this game
udowodnij, ze to cwaniaki. jezeli ich nie znasz to nie pisz i dalej zbieraj butelki. jezeli startegia nie ma slabych punktow to zakladaj serwis i zarzadzaj kasa a nie krytykuj. podejmij sie zadania i udowodnij, ze zarobisz duzo przez pewien okres czasu. krytykowac latwo ale samemu cos zrobic trudniej. to ty jestes cwaniakiem a nie ktos inny.
gucio
oferta PAMM jest za free czyli mozesz im wpłacić kase i mogą ją stracić albo mogą Ci zarobić
999zł to cena za serwis sygnałowy ale te sygnały zapewne to ten sam system co używają na koncie PAMM wiec jakby się słuchać każdego ich sygnału to pewnie nasze konto wyglądałoby teraz tak jak ich