plus500
-
- Bywalec
karta kredytowa jest dla mojej zony jak konto demo na plus500....
...moze wyplacać virtualne pieniadze..... uczy sie trejdingu w szopach ... lapie okazje wbijajac sie dobrze w promocje ...
ogólnie bilans miesieczny jest ujemny ale biorąc pod uwage zysk dzienny to smiało mozna go przeliczyc na zadowolenie i dobre samopoczucie ktore jest niewymierne do osiaganych plusów na forexie .... wrrrrr.......
...moze wyplacać virtualne pieniadze..... uczy sie trejdingu w szopach ... lapie okazje wbijajac sie dobrze w promocje ...
ogólnie bilans miesieczny jest ujemny ale biorąc pod uwage zysk dzienny to smiało mozna go przeliczyc na zadowolenie i dobre samopoczucie ktore jest niewymierne do osiaganych plusów na forexie .... wrrrrr.......
Nie było mnie baaardzo długo na forum. Teraz na momencik wracam i powiem wam że wypłacają elegancko pieniądze. Nawet bonus wypłaciłem. Oczywiście po zebraniu tych punktow handlowca. Wyplacałem już jakieś 4 razy. Łącznie chyba z 1500 zł. Z wpłaconych 2*200 i do tego 50 bonusu. Wypłata idzie jakiś tydzień. Większe pieniądze bałbym się wpłacić ale do małych kwot jest idealnie:) Noi platforma jest czytelna. Tyle ze, jak ktos juz pisal, trzeba miec obok odpalonego MT jesli sie uzywa jakichs indykow specjalnych. I dziala zajebiscie szybko.
......
Zmoderowano
MrYogi
......
Zmoderowano
MrYogi
Plus500 , to narzędzie do prania brudnych pieniędzy, nie spełniające norm FSA, ktorej rzekomo podlega.
FSA, wymaga ścisłej weryfikacji klientów, przez brokera tzn. skany dokumentów, potwierdzanie adresu zamieszkania itp. (tak jak w FxPro). Plus500 nie weryfikuje w żaden sposób klientów, za co grożą w UK ogromne kary (kilkadziesiąt tysięcy GBP w zwyż). Nie ma też żadnego kontaktu telefonicznego do nich, nie mówiąc już o Dealing Roomie.
http://www.fsa.gov.uk/Pages/About/What/ ... ndex.shtml
FSA, wymaga ścisłej weryfikacji klientów, przez brokera tzn. skany dokumentów, potwierdzanie adresu zamieszkania itp. (tak jak w FxPro). Plus500 nie weryfikuje w żaden sposób klientów, za co grożą w UK ogromne kary (kilkadziesiąt tysięcy GBP w zwyż). Nie ma też żadnego kontaktu telefonicznego do nich, nie mówiąc już o Dealing Roomie.
http://www.fsa.gov.uk/Pages/About/What/ ... ndex.shtml
przeciez od dawna wiadomo ze ten broker nadaje sie do ..............Plus500 , to narzędzie do prania brudnych pieniędzy, nie spełniające norm FSA, ktorej rzekomo podlega.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.