plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

hugo-ml
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: hugo-ml »

panowie panie
no nie kłóćcie się
każdy gra tam gdzie lubi
plus 500 fajny broker
no mi nawet z demo wypłacili...
no fajny no poprostu
albo my go, albo on nas....

gatecrasher
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gatecrasher »

karta kredytowa jest dla mojej zony jak konto demo na plus500....
...moze wyplacać virtualne pieniadze..... uczy sie trejdingu w szopach ... lapie okazje wbijajac sie dobrze w promocje ...
ogólnie bilans miesieczny jest ujemny ale biorąc pod uwage zysk dzienny to smiało mozna go przeliczyc na zadowolenie i dobre samopoczucie ktore jest niewymierne do osiaganych plusów na forexie .... wrrrrr.......

slav211
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: slav211 »

czy ktoś z WAs rozliczał się z urzędem skarbowym z gry na plus500???

Imgalier
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Imgalier »

Dozwolone jest skalpowanie ?

Jesli nie , jakie jest na tej konkretnej platformie ?

orfi28
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: orfi28 »

interesują mnie Wasze doswiadczenia z plus500, wplacilem tam pare zł, podwoiłem te kwote i zamierzam grać dalej. Interesuje mnie kontakt z osobami którzy używają tej platformy.

Kvjon
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kvjon »

Nie było mnie baaardzo długo na forum. Teraz na momencik wracam i powiem wam że wypłacają elegancko pieniądze. Nawet bonus wypłaciłem. Oczywiście po zebraniu tych punktow handlowca. Wyplacałem już jakieś 4 razy. Łącznie chyba z 1500 zł. Z wpłaconych 2*200 i do tego 50 bonusu. Wypłata idzie jakiś tydzień. Większe pieniądze bałbym się wpłacić ale do małych kwot jest idealnie:) Noi platforma jest czytelna. Tyle ze, jak ktos juz pisal, trzeba miec obok odpalonego MT jesli sie uzywa jakichs indykow specjalnych. I dziala zajebiscie szybko.

......

Zmoderowano
MrYogi

pawelus
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pawelus »

Witam. Chciałbym rozpocząć swoją przygodę z fx na platformie Plus 500 stąd moje pytanie do Was czy to jest dobry pomysł? Jeśli są insze platformy to proszę o podpowiedz.

AdamoFX
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: AdamoFX »

Plus500 , to narzędzie do prania brudnych pieniędzy, nie spełniające norm FSA, ktorej rzekomo podlega.

FSA, wymaga ścisłej weryfikacji klientów, przez brokera tzn. skany dokumentów, potwierdzanie adresu zamieszkania itp. (tak jak w FxPro). Plus500 nie weryfikuje w żaden sposób klientów, za co grożą w UK ogromne kary (kilkadziesiąt tysięcy GBP w zwyż). Nie ma też żadnego kontaktu telefonicznego do nich, nie mówiąc już o Dealing Roomie.

http://www.fsa.gov.uk/Pages/About/What/ ... ndex.shtml

Awatar użytkownika
hrdz
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: hrdz »

wie ktoś dokładnie jak są naliczane te punkty handlowca?? Od czego to jest zależne itp? załóżmy zarobiłem na parze USD/PLN 30zł , ile mniej więcej dostane pkt? W tabelce jest coś takiego:
Punkty handlowca wg kwoty atomowej USD/PLN 0,90

z góry dzięki za pomoc

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Plus500 , to narzędzie do prania brudnych pieniędzy, nie spełniające norm FSA, ktorej rzekomo podlega.

FSA, wymaga ścisłej weryfikacji klientów, przez brokera tzn. skany dokumentów, potwierdzanie adresu zamieszkania itp. (tak jak w FxPro). Plus500 nie weryfikuje w żaden sposób klientów, za co grożą w UK ogromne kary (kilkadziesiąt tysięcy GBP w zwyż). Nie ma też żadnego kontaktu telefonicznego do nich, nie mówiąc już o Dealing Roomie.
przeciez od dawna wiadomo ze ten broker nadaje sie do ..............
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

ODPOWIEDZ