plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

mowisz o tym bonusie 50 zł? jak nie zdobędziesz iluś tam punktów to oni zabierają Ci te 50 zł i jeżeli np mialeś strate 30 zł to będziesz miał na koncie -30 zł. Z tego co mailowałem z nimi to nic się im za to nie zwraca. Jak chcesz zamknąć konto to po prostu napisz do nich maila z tego ktorym sie logujesz na platforme i napisz ze juz dluzej nie chcesz miec tam konta i prosisz o zamkniecie i tyle.
Obrazek

mateusz09
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mateusz09 »

Bonusy dają przy wpłatach 293zł. , 1500 zł. itd . Dzięki wielkie mysje_hood ,będę na tym poście informował co dalej w tej sprawie. pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

spoko daj znac jak poszlo. jeszzce jedna sprawa. jak piszesz maile do ich supportu to lepiej odrazu pisz po angielsku. jak napiszesz po polsku to oni wtedy odpisuja po angielsku i tlumacza to za pomoca translatora na polski więc wychodzą totalne glupoty. mi jak tak odpisali to sie dobre pare minut zastanawialem o co im chodzi :)
Obrazek

mateusz09
Uczestnik
Uczestnik

Wielkie dzięki mysje_hood, zrobiłem tak jak kazałeś. Właśnie dostałem od nich e-mail(po angielsku) że moje konto zostało inaktywowane. Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

mateusz09 pisze: kazałeś.
No chyba kazać to nie kazałem ;)

a zapytales czy tam na koncie nie ciążą jakieś zaległości? ja się tam pytałem - zawsze w sumie lepiej mieć potwierdzenie w mailu, tym bardziej że opinie o plus500 nie są za dobre...
Obrazek

mateusz09
Uczestnik
Uczestnik

Nie pytałem się,bo wcześniej wchodziłem na tą platformę i miałem +90zł więc z tą sumą zamknąć powinni mi konto, ale dzięki że zwróciłeś na to uwagę. Pozdrawiam :)

qaz987654321
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: qaz987654321 »

Witam.
Mógłby mi ktoś wytlumaczyć jak działa w Plus500 zlecenie stop kroczący.
Najlepiej na przykładzie.

Z gory dziekuje.

VebVe
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: VebVe »

+500 już wymaga dokumentów

Obrazek

Myślę że bądź co bądź plus500 idzie w dobrą stronę na pewno dobry broker dla osób które chcą się nauczyć co nieco grając prawdziwymi pieniędzmi bez własnego wkładu.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Nie wiem czy jest się z czego cieszyć, że aż po roku (?) czy jeszcze dłuższym czasie istnienia, wprowadzili coś, co jest standardem światowym w minimalnej formie. Tymbardziej, że są na czarnej liście KNF, to też nie wiadomo do czego będą wykorzystywać nasze dokumenty... ;)
Dobry broker dla początkującego? Jeśli chodzi o mechanizmy może i dobry ale są lepsi, a na pewno bezpieczniejsi.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

VebVe
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: VebVe »

Czy ja wiem. Główny atut dla początkującego inwestora to jednak pograć za te prawdziwe pieniądze bez własnego wkładu i poczuć ten "dreszczyk emocji". No i wtedy można popełnić te błędy których w książkach się nie przeczyta lub je po prostu się ignoruje bo "sam wiem najlepiej".

Przeczytałem wszystkie strony tego tematu i zdania się podzielone. Najbardziej w sumie "czarny PR" robiły osoby które kombinowały np. z multikontem dla bonusu. Lub też nie uzbierali w czasie tych nieszczęsnych 50 punktów inwestora (z tego co wyczytałem trzeba je uzbierać w miesiąc co przy transakcjach EUR/USD (najmniejszy spread) daje ~17 transakcji dziennie... ostro).

Posty są od 2009r i Plus500 wolno bo wolno i nie pewnie, ale się rozwija.

Wpłacić pieniędzy na pewno nie płace na plus500 bo jak sam mówiłeś są lepsi i pewniejsi, ale bonusem można poobracać dla praktyki.

ODPOWIEDZ