Wg mnie bonus to jak demo. Jeśli nie masz tu swojego wkładu pieniężnego to "mechanizm emocjonalny" nie będzie działał prawidłowo. W końcu nic nie ryzykujesz, to nie Twoje środki (choć mogą takie być, czyli działa jedynie chciwość, a strachu brak).VebVe pisze:ale bonusem można poobracać dla praktyki.
plus500
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- jamesfisher
- Pasjonat
-
- Bywalec
Panowie właśnie dziś Plus500 zablokował mi konto....
grałem u nich od ponad roku, uzbierała się na nim dość spora jak dla mnie kwota. W historii rachunku widnieje tylko zapis, że właśnie dziś zatwierdzili samoczynnie wypłatę początkową na moje konto bankowe a cały dodatkowy profit uzbierany od roku po prostu przepadł
Nie wiem co mam teraz zrobić, napisałem do nich
e-mail i czekam na odpowiedź. Poradźcie coś Panowie, da się tą kasę odzyskać...??

e-mail i czekam na odpowiedź. Poradźcie coś Panowie, da się tą kasę odzyskać...??
"Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca,gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości, gdy prosisz o urlop..."
Jeśli to rzeczywiście prawda, a wydaje mi się że tak, bo wcześniej też Raposo pisał, że są na czarnej liście KNF,
to ja mam pytanie do adminów:
Dlaczego nie napiszecie w tytule tego wątku drukowanymi literami "UWAGA OSZUŚCI" , tak żeby każdy kto zobaczy ten temat od razu wiedział, że należy się trzymać się od nich jak najdalej.
Czas w końcu skończyć karierę oszustów i naciągaczy na tym forum.
To samo dotyczy się szkoleń i kont Pamm, które oferują użytkownicy z zerową ilością postów i próbują naciągnąć początkujących.
Tamte tematy też powinny być od razu blokowane i kończyć się banem.
to ja mam pytanie do adminów:
Dlaczego nie napiszecie w tytule tego wątku drukowanymi literami "UWAGA OSZUŚCI" , tak żeby każdy kto zobaczy ten temat od razu wiedział, że należy się trzymać się od nich jak najdalej.
Czas w końcu skończyć karierę oszustów i naciągaczy na tym forum.
To samo dotyczy się szkoleń i kont Pamm, które oferują użytkownicy z zerową ilością postów i próbują naciągnąć początkujących.
Tamte tematy też powinny być od razu blokowane i kończyć się banem.
-
- Bywalec
W głowie mi się to nie mieści jak taka firma legalnie działa i posiada licencje FSA. CO oni mają w regulaminie SZOK:
15.2 We will be under no obligation to, but may in our absolute discretion, provide quotes for, or accept, execute or cancel, all or any part of a Transaction that you have requested through the Trading Platform without giving any reason. You may request to cancel or amend a Transaction at any time prior to our completing such a Transaction. We shall be entitled, but not obliged, to accept such a request in our sole discretion.
22.6 We shall be entitled to terminate the Client Agreements immediately by providing you written notice, with or without cause, in our sole and absolute discretion.
Czyli mogą praktycznie wszystko. Jeszcze z nimi walczę, ale mam coraz mniej nadziei, że sprawa zakończy się powodzeniem.

15.2 We will be under no obligation to, but may in our absolute discretion, provide quotes for, or accept, execute or cancel, all or any part of a Transaction that you have requested through the Trading Platform without giving any reason. You may request to cancel or amend a Transaction at any time prior to our completing such a Transaction. We shall be entitled, but not obliged, to accept such a request in our sole discretion.
22.6 We shall be entitled to terminate the Client Agreements immediately by providing you written notice, with or without cause, in our sole and absolute discretion.
Czyli mogą praktycznie wszystko. Jeszcze z nimi walczę, ale mam coraz mniej nadziei, że sprawa zakończy się powodzeniem.

jowiszj2000 pisze:W głowie mi się to nie mieści jak taka firma legalnie działa i posiada licencje FSA. CO oni mają w regulaminie SZOK:
Czyli Plus500™ - informacjejowiszj2000 pisze:Czyli mogą praktycznie wszystko. Jeszcze z nimi walczę, ale mam coraz mniej nadziei, że sprawa zakończy się powodzeniem.
Firma inwestycyjna licencjonowana i regulowana przepisami dyrektywy w sprawie rynków instrumentów finansowych (Market in Financial Instruments Directive)
Firma Plus500Uk Ltd jest zarejestrowana w Anglii i Walii pod numerem 07024970.
Plus500UK Ltd jest w pełni licencjonowaną i nadzorowaną europejską firmą inwestycyjną, specjalizującą się w Kontraktach na różnice (CFDS) na towary, akcje, waluty i indeksy.
oraz
15.2 Będziemy nie ma obowiązku, ale może, według naszego uznania, dostarczyć wycenę, lub przyjąć, wykonać lub anulować cały lub część transakcji, które zostało przez Trading Platform bez podania przyczyny. Możesz zażądać, aby anulować lub zmienić transakcji w dowolnym momencie przed naszym zakończenia tych transakcji. Mamy prawo, ale nie obowiązek, do przyjęcia takiego wniosku, według naszego uznania.
22.6 Mamy prawo do wypowiedzenia umowy Klient natychmiast zapewniając pisemnego powiadomienia, bez podania przyczyny, w naszym własnego uznania.
Od początku przestrzegałem forumowiczów przed CFD ponieważ nie grasz na rynku ECN spot,gdzie każda transakcja jest realna . CFD to grasz z brokerem i jego kwotowaniami,chce kwotuje,nie chce nie kwotuje,zgodnie z regulaminem może też anulować zyskowne Twoje pozycje,może wszystko,a Ty nie możesz nic....
Jeszcze widzę musi trochę wody upłynąć .. zanim te niuanse zrozumiemy.. i zaczniemy naciskać na baki na rzetelne i poważne usługi bankowe...
Pozdrawiam.
Dodano po 2 minutach:
PS aby było śmieszniej...,to jeszcze forumowicze psioczyli na CFTC że ta ściga takie procedery dla naszego dobra....
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
-
- Bywalec
Hello,
Scalping is a trading method in which the trader opens and closes positions within a small period of time, the period is of lessen relevancy, since it can be a matter of seconds, therefore both answers that you received (from Brian about 2 minutes and from me about 5 minutes) are legitimate.
Best Regards,
Anna
Customer Support
Plus500.com
Czyli róbta co chceta!! 2 czy 5 minut to bez znaczenia. Czyli równie dobrze mogliby walnąć 10 czy 15 minut.!! Nie może być, że na takich nie ma Bata!!
Scalping is a trading method in which the trader opens and closes positions within a small period of time, the period is of lessen relevancy, since it can be a matter of seconds, therefore both answers that you received (from Brian about 2 minutes and from me about 5 minutes) are legitimate.
Best Regards,
Anna
Customer Support
Plus500.com
Czyli róbta co chceta!! 2 czy 5 minut to bez znaczenia. Czyli równie dobrze mogliby walnąć 10 czy 15 minut.!! Nie może być, że na takich nie ma Bata!!

jowiszj2000 pisze:Hello,
Best Regards,
Anna
Customer Support
Plus500.com
Czyli róbta co chceta!! 2 czy 5 minut to bez znaczenia. Czyli równie dobrze mogliby walnąć 10 czy 15 minut.!! Nie może być, że na takich nie ma Bata!! Evil or Very Mad
Niestety nie ma bata..// poza USA i CFTC lub NFA...//
Mam tylko nadzieje że Twoje doświadczenia wpłyną mobilizująco na pozostałych forumowiczów.... i zamiast kłócić się o byle co...,wszyscy się skoncentrujemy na tym aby mieć najwyższą jakość usług na rynku spot ECN prawdziwym.Tutaj jest klucz do rozwiązania naszych problemów....
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Dobra koncentruję się uuuuuuu i już. Coś się zmieniło?
ZZ większość tutaj ma do dyspozycji kilkaset złotych najwyżej 1k jakie możliwości wyboru mają? Gdzie te ECNy?
ZZ większość tutaj ma do dyspozycji kilkaset złotych najwyżej 1k jakie możliwości wyboru mają? Gdzie te ECNy?
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów