A dziękuję. Pewnie dlatego mi tak szło dzisiajVanguard pisze:podoba mi sie co tu sie dzieje ale za kolega pawlem poki co nie nadazam
sam lubnie poskalpowac czy to z fibo czy z SR a czasem zerkam tez na supplydemand
przy okazji zyczenia imieninowe

SD to "ożywione" przez filozofię SR. Nie wiem czy to prawda, ale jestem na etapie na którym wszystko jest dla mnie relatywne a ja staram się patrzeć na teorie jak na "patterny" a nie "idee".
Co do poziomów FIBO to według mnie to iluzja. Z tym, że paradoks polega na tym, że ta iluzja nadal może zarabiać. Należy pamiętać, że nie ważne GDZIE rzucimy swoje linie a JAK z nich skorzystamy. Dlatego tak wielu ludzi polega na technikaliach zamiast zająć się istotnymi sprawami.
Dla zabawy. Mamy dzisiaj 29, jest 20 (godzina), numer strony u góry kończy się na 57, Ty napisałeś post 32 minuty po dziewiętnastej. Czyli 29, 20, 57, 32. Każdą z tych liczb umieściłem w następnej SETCE:

Nazwijmy te poziomy "ZNIESIENIAMI DOBKOWSKIEGO". Doróbcie mi jeszcze do tego teorię i wydajemy e-book'a.

Jeżeli zabrzmiało to złośliwie to przepraszam - nie miało. Wrzucaj wykresy Vanguard, chętnie popatrze i pokomentuję