Nie potrafię trzymac długo trejdów,coś ze mną nie tak. Chyba będę musiał spróbowac swych sił w scalpingu.
Czek dys ałt !

Piona !
Gram na parach do których sie poprostu przyzwyczailempowiedzcie mi proszę, na jakiej podstawie wyszukujecie pary, na których gracie /?? czekacie aż dana para wejdzie w strefę popytu/podaży na wyższym interwale czasowym, czy wchodzicie nawet jeżeli jest gdzieś w równowadze ??
Twórca sam przyznaje ze nie jest autorem tego sposobu graniazakładając, że strefy popytu i podaży to strefy wielkiej nierównowagi, tym samym ceny znajdujące się poza tymi obszarami są w równowadze, nawet na najmniejszych interwałach cena może znaleźć się między popytem a podażą, tak przynajmniej mówi "twórca" tego sposobu grania
spoko. dzięki za odpowiedź. A jak określiłbyś teraz sytuację S/D z większego obrazka dla edka? Tak zupełnie niezobowiązująco rzuć jakieś poziomy jak możesz.
wiem o tym, dlatego dałem twórcę w cudzysłówgutek04 pisze: Twórca sam przyznaje ze nie jest autorem tego sposobu grania Very Happy Gra na S/D opiera sie na prostych prawach rzadzacych Swiatem od dawna. Mozna to nawet podpisac pod Prawa Newtona.